Élnétek egy olyan világban, ahol külön országot alapítanának a fiatalok (0-30),a középkorúak (31-60) és a nyuggerek? (60+) Saját törvényekkel, szabályokkal élnének. Hogyan képzelnétek el ? Örülnétek neki ?
Húúú, beszólt egy ismeretlen, mi lesz velünk? Nem fogok tudni aludni éjszaka, úgy szégyellem magam, hogy válaszoltam egy szánalmas ember szánalmas kérdésére!
Nagyon nagy arcnak képzeled magad, ugye? Egyet mondj meg, hol volt ebben szarkazmus? Szerintem te kevered a szarkazmust a hülyeséggel. Nézz utána, mit jelentenek.
"32 évrs vagyok...Jobb lenne a külön irszág s egy öregröl se halkani soha az életben mert a oroblémáikat nem tudom megérteni"
Azt látjuk, hogy 32 éves korod ellenére sem jutottál el odáig, hogy legalább egy alsó tagozatos szintjén magadévá tedd a magyar helyesírás alapvető szabályait.
De ezt most hagyjuk.
Alapítsatok a kérdezővel egy korosztályotoknak -és értelmi szinteteknek- megfelelő saját országot,
de nekünk "öregeknek" is van ám egy feltételünk:
Mégpedig az, hogy semmi olyan infrastruktúrát nem vihettek magatokkal, amit az általatok lenyuggerezett idősebbek találtak fel, termeltek meg, vagy állítottak elő az életük során.
Vagyis mehettek étlen-szomjan, pucér seggel, jármű, okostelefon, internet, lakás, áram, gáz, fűtés, melegvíz, angol wc, gyógyszer, orvosi ellátás stb...stb... ruha és cipő nélkül azaz mezítláb.
Hiszen semmi szükségetek az "öregekre", mindent meg tudtok majd oldani magatok is.
Megalakítjátok az ősközösséget és teljesen meg fogjátok érteni egymást, mert valóban azonos gondjaitok lesznek.
Pl., hogy mit egyetek??
Csak megjegyezném, hogy az ősközösségben a te 32 éves életkorod már aggastyánnak számított és idő szerű lenne készülődnöd a túlvilágra.
Az, hogy mára a várható élethosz a háromszorosára tolódott ki,
ez szintén az idősebb korosztály érdeme!!
Itt volna az ideje magatokba szállni és bocsánatot kérni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!