Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Élnétek egy olyan világban,...

Élnétek egy olyan világban, ahol külön országot alapítanának a fiatalok (0-30),a középkorúak (31-60) és a nyuggerek? (60+) Saját törvényekkel, szabályokkal élnének. Hogyan képzelnétek el ? Örülnétek neki ?

Figyelt kérdés

2020. dec. 7. 17:36
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
Akinek nyugdíjasnak meg annyi öniróniája nincs, hogy a banyatankot, meg a csirkefarhátat magára veszi, azzal nem tudok mit kezdeni.
2020. dec. 7. 18:14
 32/51 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként tényleg nem volt sértő a kérdésedben, kivéve a nyugger szó a sértő, mert mostanában ezzel van tele minden nyugger így úgy amúgy... Már erre ugranak olyan mintha téged köcsögnek hívnának miért az csak egy edény mi van abban? A nyugdíjasok meg a nyuggert utálják, mert mostanában agyba főbe szivatják őket ezzel.
 33/51 A kérdező kommentje:
Mindegy, jót nevettem, feldobtátok a napomat xDDD
 34/51 anonim ***** válasza:
73%

De, sértő volt, már csak a “nyugger” is. Nem nekünk nincs humorérzékünk, hanem neked. Hidd el, olvasni itt tényleg vicces kérdéseket, vegyél példát róluk! És ezek után van pofád itt szánalmasozni minket? Undorítóan, szánalmasan gáz vagy. Hányingerem van tőled.

Amúgy jót röhögtem a szánalmas mentegetőzéseden és a hisztis kisgyerekre hasonlító pofázásodon. :)

Úgyhogy gratu, megnevettettél.

2020. dec. 7. 18:16
 35/51 anonim ***** válasza:
25%
Nem hisszük el hangfelvételt kérünk :) De igazi nevetés legyen.
2020. dec. 7. 18:16
 36/51 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk kérdező szüleimre azt mondanád szemtől szembe hogy nyugger, lehet utána törött köcsögre hasonlítanál :)
2020. dec. 7. 18:18
 37/51 anonim ***** válasza:
0%
Jó, lebuktam, egyáltalán nem vicces. Hangfelvétel privátban :D
2020. dec. 7. 18:19
 38/51 A kérdező kommentje:
Most mindenki nekem esik, mintha legalább kirobbantottam volna a 3.világháborút. És aki nem tudja, mi az a szarkazmus, azt sajnálni tudom. Na pá :)
2020. dec. 7. 18:20
 39/51 A kérdező kommentje:
Miről beszélünk emberek, senkivel sem személyeskedtem csak ti csináltok ebből olyan nagy ügyet :D
2020. dec. 7. 18:21
 40/51 A kérdező kommentje:
A nyugger szó meg a nyugdíjas becézése, nem kell ebbe semmit belelátni
2020. dec. 7. 18:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!