Hogyan fogadtátok el magatokat?
Ha nem a mai világ által elfogadott testtel rendelkeztek, hogyan fogadtátok el? Vagy, ha nem volt reális a magatokról alkotott kép és valami hatására ez rendeződött bennetek és utána sokkal jobban, boldogabbnak éreztétek magatokat. Ilyen dolgokra gondolok.
Történt valami változás az életetekben? Vagy mihez köthető?
Köszönöm a választ!:)
Kb megfordotitottam a dolgot.
Akinek a rosszban vagy bajban, vagy sminktelen stb állapotban kellek, csak az erdemli meg azt, hogy átvarázsoljam magam és ajàndékként szép legyek Neki. Amugy is a szerelem ehhez pont ad eröt kitartàst adrenalint is.
Talàn az a gyerekdal is illusztralja ami ugy kezdödik hogy Egyszer egy királyfi mit gondolt magàban? Hi hi hi hahaha mit gondolt magàban
Fel kéne öltözni kocsisi ruhàba hihihi hahaha stb
Ez segitett az öneöfogadàsban.
Úgy, hogy belegondoltam, hogy valószínűleg senki nem foglalkozik azzal hosszabb ideig, hogy ki hogy néz ki, mennyire ilyen, mennyire olyan hogy áll a haja stb. Lehet áldoznak rá 2 mondatot vagy gondolatot aztán elfelejtik az egészet, és ha meg is marad bennük valami, akkor az nem az lesz, hogy hogyan néztem ki.
Aki meg mégis, és ez alapján sorolja be az embereket, hát tőlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!