Csak szerintem halad egyre inkább nem jó irányba a világ?
Annyit hadd bocsássak előre, hogy nem negatív akarok lenni, sőt!
Most tegyük félre a vírust, meg minden, de már pár éve felfigyeltem arra, hogy valahogy az emberek mentalitása, némelyik megnyilvánulása nagyon nem szimpatikus..
Igyekszem reálisan, optimistán és pozitívan látni az életet, a világot, felmérni a helyzetet, viszont vannak bizonyos dolgok, amik fölött nem tudok maradéktalanul elsiklani.
Leginkább az emberek viselkedése, az egymással szembeni gyűlölködés az ami nem tetszik. A kapzsiság, a kivagyiság a fukarság és még lehetne sorolni. Persze tisztelet a kivételnek, mert van! De sajnos nem ez a jellemző.
Nem mondom hogy régen minden rendben volt, mert nyilván minden kornak megvan a maga fortélya, illetve hátulütője, de mostanában egyre inkább azt veszem észre, ami még látványosan feltűnő, illetve elég szembeötlő, hogy az emberi értékek egyre inkább háttérbe szorulnak.
Kíváncsi vagyok ki hogy látja, ki mit gondol erről az egészről.
Viszont úgy általánosságban, ami leginkább szembeötlő, hogy sok emberi kapcsolat elhidegül, elhalványul mostanában, de ezt pár éve olyan (3,4 éve) tünt fel leginkább.
Egy kedves ismerősöm megjegyezte, az ő szavaival, hogy: "Régen lehet sok dolog nehezebb volt, de legalább lehetett számítani a másikra."
Most itt van ez a digitalizált világ, aminek nem mondom hogy nincs előnye, de szerintem sok embert eléggé megbolondított.
Az emberek önzőbbek, maguknak valók lettek.
Ebben azért van igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!