A férfi azért férfi, hogy szórakoztassa a nőt, foglalkozzon vele, pénzkeressen és eltartsa, kifizzesse az albérletét, hozza vigye utaztassa és mindíg a kívánságát lesse meg a kedvében járjon?
Nem kihasználás ez ha a nő semmivel ne járul hozzá, csak azzal, hogy lefekszik a férfival?
Az ilyen férfi ugye, hogy egy buta, tuskó?
De nem szomorú ez, ha nem ezt csinálja a férfi akkor viszont nagyon kicsi az esélye, hogy lesz barátnője? Olyan kevés a normális nő.
Először is egészséges emberek kellenek hozzá.
,,ha nem ezt csinálja a férfi akkor viszont nagyon kicsi az esélye, hogy lesz barátnője"
Ja, persze, biztos csakis ezért nincs barátnőd XD
Nem gyanús a tény, hogy még így is ti vagytok azok akik jobban kaparnak a kapcsolatért?
Ha ez tényleg így lenne, akkor eszméletlen nagy ösztönlényeknek kéne lennetek, hogy pusztán a pináért mindezt az oh-de-nagy-aldozatosdit bevállaljátok.
Az eltartáson, albérlet fizetèsen kívül mind okè, èrtèkelem ha ilyen velem a párom ès cserèbe én is ilyen vagyok, nem csak Azt adom a kapcsolatba...
Szórakoztat, de èn is szórakoztatom, a rossz napjain vigasztalom. Foglalkozik velem, de én is foglalkozom ő vele. Kedvemben jár ? Én is szoktam az övèben.
Szerintem te kèt külön dolgot kevertèl össze, mert egy normális kapcsolatban ezeket mind megteszi a fèrfi, és ugyanúgy a nő is.
Az anyagi felsorolásaid szerintem a legtöbb normális nő nem várja el, az már szimplán ökörsèg a férfi részéről,ha így tesz
"De nem szomorú ez, ha nem ezt csinálja a férfi akkor viszont nagyon kicsi az esélye, hogy lesz barátnője?"
Nem.
Az a szomorú, hogy vannak, akik ezt (el)hiszik.
Tv, reklámok, bulvár... Nem gondolod, hogy fogyasztóként neked is van ebben felelősséged?
Szerintem pont az olyan embereket sikerül megfogniuk a propagandájukkal, akik eleve hajlamosak vagyontárgyakkal kompenzálni magukat.
Igen kérdező, az ösztöneinkre épül rá.
Éppen ezért (is) kulcsfontosságú, hogy bizonyos szinten felül tudjunk emelkedni az ösztönvilágunkon, vagy legalább tudatosak legyünk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!