Miért ígérget a sok szakember össze vissza?
Nem igazán értem ezeket a szakmunkás embereket, festő, víz gázsszerelő stb.
Könyörögni kell mindegyiknek, hogy kijöjjenek, össze vissza ígérgetnek, holnap megyek, nem jön, majd csak pénteken megyek nem jön, majd hétfőn megyek nem jön, telefont nem veszi fel.
Rendszeresen van ilyen problémám az összessel.
Ha valami munkát nem akar vállalni, akkor mondja azt, hogy bocsi nem tudom vállalni, keress mást?
De miért kell hitegetni?
Miért nincs akkor egy határidőnaplójuk, amiből tudja hova kellene neki menni.
Nem ingyen jönnek, elkérnek 10 perces munkákért 10-20 ezer forintot. Akkor mi a probléma?
És ezzel nem csak én küzdök hanem a legtöbb ismerősöm is. Nem kell a pénzt vagy mi?
Szerintem pont fordítva.
Így is van egy csomó munkájuk, de a te pénzedet is fogni akarják, úgy hogy ígérgetik hogy téged is beszorítanak valamikor. Telhetetlenség.
Mert más, mégtöbb pénzt ígér, ha inkább oda megy ki, és nem hozzád.
Kevés a szakember, megtehetik, hogy válogatnak.
ma 14:12
Hol és mikor nevezte őket butának? Őszintén érdekel.
Majd fordul még a kocka megint remélem!!
Mert már elegem van az összesből.
Kifizetek nekik egy vagyont persze számlát nem ad, zsebre megy minden, de még nekem kell könyörögni, és 15-20* telefonálni, hogy nem e jönne, meg várom a megbeszélt időpontban 2 naponta, és egyszer se jön, azért sietek haza....
1, Túlvállalják magukat, de jobban jellemző, hogy;
2, Az általuk piszlicsáré, kevés manikát hozó feladatokat nem szívesen vállalják be ezen szakemberek.
Dühítő, mert akkor miért vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!