Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek saját...

Mi a véleményetek saját magatokról?

Figyelt kérdés

Ez alatt azt értem, hogy milyennek látjátok a külsőtöket, és milyennek a belsőtöket?

Nem probléma, ha esetleg nagyképűen hangzik, írjátok csak le amit gondoltok magatokról!

Esetleg még azt is, hogy mások milyennek látnak Benneteket?

El tudod mesélni az egész eddig életedet?

Képesek vagytok le írni azokat a dolgokat amik nagyon meg ragadtak bennetek,legyen az jó és rossz dolog egyaránt?

Minnél hosszabban fejezd ki magad annál izgalmasabb is lehet.

Lehet furcsa kérdésnek gondoljátok de vajon képesek vagytok rá?

Nemedet és a korodat is írd meg.

Köszönöm nektek,tartsatok ki,legyen nagyon szép és csodálatos napotok-hetetek-hónapotok,én szeretlek titeket. 😍🙂

2020. nov. 26. 03:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Hogy úgy mondjam, külcsín terén nem bánt velem szűkmarkúan az élet, s én magam is hozzátettem, amit lehetett. (Itt az izmokra gondolok.)

Korán kellett felnőnöm, 16 évesen már önálló életet éltem. Van bennem exhibicionista hajlam, talán ez szólított zenei pályára, s általa a színpadra, amit viszont nagyon korán otthagytam, mert meguntam a szombat esték egyéjszakás csajait, amik nem a személyemnek, csak a hírnévnek szóltak.

Ma már öreg csóka vagyok, a csemetéim is mind verik a harmincat, és bizony csókolomot köszönnek a csajok. :-))

2020. nov. 27. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!