SOS! 3 órát aludtam az éjjel. Lehet tőle valami bajom?
4 órát aludtam tegnap éjjel, aztán haza jöttem munkából 1 órát aludtam. Ezen az éjjel 23 15 kor mentem aludni, és 2kor fent voltam egész 3 30 ig. Mindennap 4 30 kor kelek. Nem tudok elaludni, csak nehezen. Mitől lehet ez? Barátnőmmel egy párnát használunk, lehet ezért se tudok jól aludni, kitudja. Ilyen időszakom 1 éve volt, azóta nem volt ilyen csak most a 2. nap.
Lehet tőle valami bajom? Mit tegyek? Milyen kapszulát használjak aminek nincs kábító hatása, és vezethetek vele autót? Kérlek segítsetek
Szerezz egy külön párnát, rögtön jobban fogsz aludni!
És utána lefekvés előtt igyál egy citromfű teát.
čaj z citrónovej trávy
"A citromfű a benne található citronellál, a b-citrál, az acetát, az eugenol, az ageraniol és a szeszkviterpének együttes hatásának köszönhetően kiváló nyugtató, görcsoldó, gyulladáscsökkentő, valamint antibakteriális tulajdonságokkal rendelkeznek. Illóolaja nyugtatóként használva enyhíti az idegességet, a citromfűből készített tea megszünteti az álmatlanságot és a szorongást"
Semmi bajod nem lesz.
Szerinted a frissen szült anyukák mennyit alszanak? Összeadva ennyinek örülnek sokan!
A párom 4 műszakba jár úgy, hogy délelőttős előtt sokszor egyáltalán nem alszik, ha 2 órát sikerül neki az már csoda!
Éjszakás után pedig már a általában délben kel, az is max 4 óra alvás.
Él és virul, évek óta megy ez.
Szerezz saját párnát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!