4 órát aludtam az éjjel. Lehet tőle valami bajom?
Tegnap már 23:00 kor az ágyban voltam. 0:30 volt míg elaludtam, éjfélkor bevettem neurol 0,25. Mindjárt elaludtam. 4:30-kor kelek munkába. A fejem fáj hátul, elől, össze vagyok törve. Sokat gondolkodtam az éjjel lánnyal kapcsolatban. Lehet ez végett is nehezen tudtam elaludni? Amúgy alszom 7-9 órát. Most mivel reggeli műszakom van, 4:30 kor kellett kelnem. Egész nap előttem áll.
Ugye nem lehet semmi bajom 4 óra alvástól?
De a legrosszabb amit tehetsz a gyógyszer szedése.
Ha el leszel fáradva , elfogsz aludni.
A fáradtságon kívül nem lesz bajod. Persze, a munka nehezebb lesz, és ha olyan a munkaköröd, akkor nagyon figyelj oda, ne okozzon problémát a fáradtságból adódó kialvatlanság.
Ahhoz elég sokáig kellene csak négy órát aludni egy nap, hogy egészségügyi gondolat okozzon.
(Én pl 6 hetes kisbaba mellett megváltásnam érzem, ha nagy ritkán tudok 4 órát aludni az éjjel)
Ja, hogy ilyen volt már, és akkor is "nagyon féltél"... Most már azt írom, igen, lehet bajod: hipochonderségnek hívják.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__altalanos-kozerzet_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!