Felnőttként, már nem lehet szánkózni ha van hó? Ha lesz hó te elmész szánkózni haverokkal, barátokkal? Szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
2020. nov. 23. 22:00
1/17 anonim válasza:
Miért ne lehetne? A 2000-es évek elején, 24 évesen, mikor decemberben leesett az első nagy hó, az akkor 20 éves szerelmemet vittem el szánkózni.
Most is mennék, csak hó nincs. Meg szerelmem se nagyon...
3/17 anonim válasza:
Tavaly télen is szánkóztunk a férjemmel. Én 29 éves voltam, ő 34. A tél elején volt egyetlen alkalmas nap, azt használtuk ki.
4/17 anonim válasza:
Nem ciki, miért volna az? Nem véletlenül árulnak felnőtt szánkókat is! A részegen nylonzsákokon csúszkálást viszont nem ajánlom, tapasztalat :-D Ez milyen lehet már?!
5/17 anonim válasza:
Én alibinek használom a lányomat. Remélem lesz hó, hogy elmenjünk szánkózni, természetesen csak a gyerek miatt :D
6/17 anonim válasza:
4-es. Fasz se menne itt le 🤣🤣🤣 össze törném.magam
8/17 anonim válasza:
Hm, nem is tudom, le merjem e írni...48 éves vagyok, és tavaly iszonyú jókat szankoztam a gyerekeimmel, a legkisebb 12 éves... 😉
9/17 anonim válasza:
Simán megyek, 43 vagyok :) Imádom a telet.
10/17 anonim válasza:
Ha jönne velem valaki egészen biztos.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!