Melyik volt életed legboldogabb pillanata?
-Amikor először aludtunk a saját házunkban. Még nem volt ágyunk egy darabig, matracon aludtunk a földön. Hozzábújtam a férjemhez és hajnalig beszélgettünk. Tele voltunk tervekkel, ötletekkel.
-Amikor megszületett a lányunk. Császároztak. Amikor kivették és megmutatták, sosem éreztem még hasonló boldogságot. Akkor ott, abban a pillanatban semmi sem számított, elfelejtettem minden rosszat, és csak néztem, milyen gyönyörű. Nem volt véres, magzatmázas, nem ordított. Tiszta volt, csendes és nyugodt. El kellett sírnom magam. Keservesen bőgtem a műtőasztalon...
Mikor elérek egy kitűzött célt.
Mikor a tükörbe nézek és eszembe jut,hogy gyerek korom óta így akartam élni ahogy most élek éá ezt önerőből értem el.
Mikor a mérleg 1kg-vel kevesebbet mutat.
Mikor hazaérek és látom,hogy egy doboznyi rózsa,csokor virág vagy hasonló meglepetés fogad a nappaliban a páromtól.
Mikor beülök az autómba és útközben a kormányra nézve meg mosolyogtat a tudat,hogy megtudtam venni magamnak.
Mikor megdícsérik a hajamat,hogy milyen szép hosszú.
Mikor meglátogatom anyukámékat és a majd 13 éves süket kis kutyusom előre cammog és látom,hogy még életben van.
Mikor vissza gondolok a gyerek koromra,hogy milyen jó volt.
Amikor a keresztlányom videó hívásban énekel nekem.
Amikor nevetni látom a szüleimet,bátyámat és a mamámat.
Mikor a két legjobb barátnőmmel áldjuk az Istent,hogy egymásra találtunk.
Mikor a párom megnevettet.
Ilyenkor vagyok boldog.
Elsővel értek egyet én is.
Néha van, hogy az szúr hátba, akiről sosem gondolnád.
Mivel az eddigi legboldogabb vele volt, így remélem, hogy a közeljövőben ezt felülmúlja valami más😊
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!