Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan emberről aki szerint az autisták és OCD-sek valójában neveletlenek és a kádár rendszerben megoldották hogy lekevertek neki 2 pofont és már meg is oldódott?

Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 20:31
1 2
 11/17 October15 ***** válasza:
22%
Oh hát akkor kérdező csak annyit üzennék neki, hogy sihuhuhuhuhuhuhuhuhu huuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuu! [Amúgy nem, pont nem érdekel hogy süt mint a kályha. :D Ellenben az emberi hülyeség már eléggé irritál.]
2020. nov. 20. 21:12
 12/17 anonim ***** válasza:
35%

Mondjuk ez a maszknemviselés autistáknak nekem is érthetetlen. Egy részüknek semmi problémát nem okoz a maszk (illetve csak annyit, mint a nem autistáknak), egy másik része annyira súlyosan autista, hogy nem mászkál az utcán... meg van egy harmadik részük, akik ugyan kimászkálnak, a maszk is probléma, de nekik miért ne adhatna a kezelőorvos egyénileg egy igazolást, hogy maszkviselesre alkalmatlanok?

Ez így, hogy az összes autistát felhatalmazzák a maszknélkuli járkálásra, ez így nem tűnik helyesnek.

2020. nov. 20. 23:24
 13/17 Dorci1999 ***** válasza:
56%
Hogy örüljön mint majom a farkának, hogy ő nem autista. Ha ő autista lenne és lekevernének neki egy pofont akkor boldog lenne? Lehet ő is hasonlóan viselkedne, ha autista lenne.
2020. nov. 21. 00:22
 14/17 October15 ***** válasza:

12.: Az autisták alapvetően ragaszkodnak a különböző szabályokhoz, rutinokhoz [hogy ez mennyire illeszkedik a társadalmilag elfogadotthoz az nyilván attól függ, hogy hol helyezkednek el a spektrumon] így kétlem, hogy egy autista aki alapvetően képes a maszk viselésére az csak azért nem fogja viselni mert megteheti. :D

Én meg pl a látássérülésem maitt vagyok jogosult igen sok dologra mégse abuse-olom rommá ezeket a lehetőségeket. :D Attól hogy megtehetsz valamit még nem feltétlenül fogod megtenni.

2020. nov. 21. 08:35
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Bunkó majom, aki semmit sem tud az életről, az emberi érzelmekről.
2020. nov. 21. 12:35
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
Én konkrétan tudok olyan emberről aki enyhe autista és ezzel biztos hogy vissza fog élni legalábbis az utcán
2020. nov. 21. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Olvasson többet a témában, mert eléggé negatív véleményt alkottat magáról ezzel
2020. dec. 8. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!