Mi a véleményetek egy olyan emberről aki szerint az autisták és OCD-sek valójában neveletlenek és a kádár rendszerben megoldották hogy lekevertek neki 2 pofont és már meg is oldódott?
Mondjuk ez a maszknemviselés autistáknak nekem is érthetetlen. Egy részüknek semmi problémát nem okoz a maszk (illetve csak annyit, mint a nem autistáknak), egy másik része annyira súlyosan autista, hogy nem mászkál az utcán... meg van egy harmadik részük, akik ugyan kimászkálnak, a maszk is probléma, de nekik miért ne adhatna a kezelőorvos egyénileg egy igazolást, hogy maszkviselesre alkalmatlanok?
Ez így, hogy az összes autistát felhatalmazzák a maszknélkuli járkálásra, ez így nem tűnik helyesnek.
12.: Az autisták alapvetően ragaszkodnak a különböző szabályokhoz, rutinokhoz [hogy ez mennyire illeszkedik a társadalmilag elfogadotthoz az nyilván attól függ, hogy hol helyezkednek el a spektrumon] így kétlem, hogy egy autista aki alapvetően képes a maszk viselésére az csak azért nem fogja viselni mert megteheti. :D
Én meg pl a látássérülésem maitt vagyok jogosult igen sok dologra mégse abuse-olom rommá ezeket a lehetőségeket. :D Attól hogy megtehetsz valamit még nem feltétlenül fogod megtenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!