Miért alakult ki ezen az oldalon az a szokás, hogy mindenkit le kell pontozni?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 16:13
1/5 anonim válasza:
Mert ahány ember, annyi vélemény. És sokan félreértelmezik a pontozás lényegét:
Az eredeti kérdés az, hogy mennyire találod hasznosnak a választ.
Az emberek értelmezése pedig az, hogy mennyire egyezik meg a válasz a te elképzeléseddel.
Pedig a kettő marhára nem ugyanaz.
2/5 anonim válasza:
Nem mindenkit pontoznak le a lepontozók, csak azokat, akik kérdéssel válaszolnak egy kérdésre, nem a kérdésre válaszolnak, kifejezetten rosszhiszeműen kötözködő, veszekedő, kellemetlenkedő szándékkal próbálnak meg belépni a kommunikációba, ill. nem hasznos válaszokat adnak. Van még az a kategória, aki passióból csinálja ez, - "nehogy már jól érezze magát" valamiért valaki, - például felismeri "ősi ellenségét" a szókincsből, amelyet használ és így kedveskedik neki.
3/5 anonim válasza:
Tapasztalataim szerint tényleg csak azért mert nem gondolkodsz ugyan úgy mint ők. Lehet csak te írtál értelmes választ és csak neked köszönte meg a kérdező akkor is 0% os leszel ha a többiek máshogy gondolják.
Az emberek többsége elég alacsony szinten áll így megkell tanulni ezeken tovább lépni.
Végülis kit érdekel ha 0% os egy válasz ha az embereknek hasznos? :P
Persze engem is zavar de akkor is tudom, hogy amit írtam az jó.
4/5 October15 válasza:
Próbáltad már szidni a Narutot? :D 10%-ba fájt... XD Amúgy nem pont tök m1? Az útszéli kivert kutyát nem érdekli hogy jaj úristen hány százalékos a nem tudom mim a GYK-n. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!