Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért alakult ki ezen az...

Miért alakult ki ezen az oldalon az a szokás, hogy mindenkit le kell pontozni?

Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 16:13
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Mert ahány ember, annyi vélemény. És sokan félreértelmezik a pontozás lényegét:

Az eredeti kérdés az, hogy mennyire találod hasznosnak a választ.

Az emberek értelmezése pedig az, hogy mennyire egyezik meg a válasz a te elképzeléseddel.

Pedig a kettő marhára nem ugyanaz.

2020. nov. 20. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Nem mindenkit pontoznak le a lepontozók, csak azokat, akik kérdéssel válaszolnak egy kérdésre, nem a kérdésre válaszolnak, kifejezetten rosszhiszeműen kötözködő, veszekedő, kellemetlenkedő szándékkal próbálnak meg belépni a kommunikációba, ill. nem hasznos válaszokat adnak. Van még az a kategória, aki passióból csinálja ez, - "nehogy már jól érezze magát" valamiért valaki, - például felismeri "ősi ellenségét" a szókincsből, amelyet használ és így kedveskedik neki.
2020. nov. 20. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Tapasztalataim szerint tényleg csak azért mert nem gondolkodsz ugyan úgy mint ők. Lehet csak te írtál értelmes választ és csak neked köszönte meg a kérdező akkor is 0% os leszel ha a többiek máshogy gondolják.

Az emberek többsége elég alacsony szinten áll így megkell tanulni ezeken tovább lépni.

Végülis kit érdekel ha 0% os egy válasz ha az embereknek hasznos? :P

Persze engem is zavar de akkor is tudom, hogy amit írtam az jó.

2020. nov. 20. 16:41
 4/5 October15 ***** válasza:
71%
Próbáltad már szidni a Narutot? :D 10%-ba fájt... XD Amúgy nem pont tök m1? Az útszéli kivert kutyát nem érdekli hogy jaj úristen hány százalékos a nem tudom mim a GYK-n. XD
2020. nov. 20. 18:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Rosszindulat. Az itt jellemző.
2020. dec. 2. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!