Hölgyek Ti éreztek bármit is ha pl.szaunában nudiztok vagy a fürdőben zuhanyoztok több hölgy jelenlétében? Eggyetértetek hogy az emberben van valamennyi kiváncsiság a saját neme iránt is?
Figyelt kérdés
nudi,medence,zuhanyzás,nemek2020. nov. 20. 13:38
11/22 anonim válasza:
Nem igazán. Láttam már olyat magamon, ami nekik van. Ruhában szoktam nézni nőket összehasonlításképp, meztelenül szerintem illetlenség másokat nézegetni, ezért általában a magam dolgával foglalkozom.
12/22 anonim válasza:
Őszintén szólva még pucér férfiakat se nézegetnék, nem hogy nőket. Bár hozzá teszem, hogy én szégyenlős is vagyok, szóval eszem ágában sincs olyan helyre menni más emberek közé, ahol nekem is meztelenül kell lennem, még akkor se ha csak velem egyneműek vannak a zuhanyzóban. Mellesleg szaunában nem lehet nudizni, kötelező a törülköző.
13/22 anonim válasza:
#12 te még nem jártál szaunában, ugye? A törölköző nem azért kötelező, hogy takargasd magad, hanem hogy magad alá terítsd, és ne a fára izzadj. A lábad alatt is legyen törölköző.
14/22 anonim válasza:
#12 nem elég hogy prűd vagy de még tájékozatlan is.
15/22 A kérdező kommentje:
:DD.
2020. nov. 23. 21:39
16/22 anonim válasza:
Érdekes, én már több fürdőben is láttam ezt a képet.
17/22 anonim válasza:
#16 és ebből mi következik?
(Térítésmentes a szauna? Akkor megyünk! :-) )
18/22 anonim válasza:
Egyet értek,én is meg nézem ugyan úgy a másikat.41N
19/22 anonim válasza:
#18!
Az a baj, hogy Te "egyet értesz". Pedig nem csak egyet, hanem mindet kellene értened. Szóval legközelebb azt írd, hogy egyetértesz.
Továbbá helytelen amikor külön szerepel a meg és a nézed.
Ugyanis nem hozzáadásról van szó, hanem egy igekötőről. Vagyis megnézem (így egyben)
Az viszont nagyon tetszik, hogy valaki 41éves nőként ilyen szemlélettel bír. ;)
20/22 A kérdező kommentje:
:DDD.
2020. nov. 25. 12:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!