Ha mindenható isten lennél, milyen világot teremtenél?
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 19:19
21/26 anonim válasza:
#18 A P*NA nagy úr az isteneknél is!
22/26 anonim válasza:
[#20] Meg is fognak egy páran halni, így kívülről tudják majd szemlélni a másvilágon.
23/26 anonim válasza:
Egy olyat ahol minden olyan felnőtt automatikusan eltűnik a bolygóról, aki gyerekekhez, vagy 14-15 éves tinikhez vonzódik szexuálisan, és azok is, akik erőszakos bűntetteket követnek el. Kicsit furcsa lenne a világ férfiak nélkül, de szerintem hozzászoknánk a nagyobb jó érdekében.
24/26 anonim válasza:
Ahol valóban mindenki egyenlő, és nem lenne harc-háború egymással.
25/26 anonim válasza:
Semmilyet, hisz minek, nekem nem volna rá szükségem, kb mintha egy kisgyerek hangyafarmot kér.
26/26 anonim válasza:
Én csak simán megteremteném a karmát. Semmi se maradhasson büntetlenül és mindenki azt kapja vissza, amit másoknak ad.
Rögtön nem lenne se gyilkosság, se lopás, se erőszak, semmi.
Nem lenne több ember, mint amennyit el bír tartani a bolygó, egy bizonyos létszám felett nem engedném szaporodni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!