Miért nem válaszol senki, ha bármit is kérdezek messengeren, viberen, emailben vagy bármilyen elektronikus felületen?
" pár szót kellene böfögni"
Mert különben mi lesz?
ez is milyen már, hogy magyarazkodni kell mint az iskolàban, hogy miért késtél.
Szemelyi szabadsàg korlátozasa.
Ha ez nem megy felfogni hogy taszito, akkor generàljátok tovàbb magatoknak az ideget nyugodtan hordjátok el a màsikat magatokban, es ami a legfontosabb hagyjátok békén mert még akkor esélye van arra is hogy az egész napja jo legyen.
Kinek kell ez a nyakàba hogy
Csak nem olyan ismikkel vagy megàldva mint én. Ennyi csak.
Érdekes ez az életben. Nehogymàr pont forditva legyen, hogy véletlenül mindenkinek jo lehessen.
Engem sem nagyon szoktak díjazni az ismerősök, ha írok nekik. Vontatottan valahogy megbeszéljük a tanulnivalókat, ha olyan van, aztán annyi. Már egy két-három szavas mondatból meg tudom mondani, ha az illetőnek elege van belőlem. Viszonylag hamar szokott ez megtörténni a "beszélgetés" megkezdése után egyébként.
Ez van. A lőtéri kutyát nem érdeklem.
Azért nem írnak mert szájbak*#t parasztok. Aki az ellenkezőjét írja az hazudik. Manapság mindenki a kiba&"*ott mobilját nyomkodja, simogatja, tehát idő van rá.
Az ilyet élve asnám el családostul.
Másik indok, hogy ők azt hiszik valakik, akik megtehetik hogy levegőnek nézik az ismerősüket.
Az is lehet hogy valamiért haragszanak és így adják a tudtodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!