Szerintetek ha lenne egy alkalmazás, ami számolja a kimondott szavakat, az visszafogná a szóf..ó embereket?
Figyelt kérdés
Ha feltűnne nekik, hogy 100x vagy 1000x többet beszélnek másoknál.2020. nov. 15. 09:16
2/11 anonim válasza:
Nem. Miben fogná vissza őket? Nap közben megnéznék, h ma eddig 235146 szót mondtam ki, ennyi elég is lesz?
3/11 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy kikerülne valami nyilvános táblázatba. Nem lenne ciki 50 000 szó egy napra, mikor valaki 2000el is elvan.
2020. nov. 15. 09:42
4/11 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne kivetni szóhasználati adót.
5/11 A kérdező kommentje:
4 mondasz valamit!
2020. nov. 15. 09:53
6/11 anonim válasza:
Szerintem, inspirálná őket hogy napi rekordot megdöntsék. Még jobban fo.nák a szavakat.
7/11 A kérdező kommentje:
Igazad van, ezt nem gondoltam át megfelelően. Az adó jobb lenne.
2020. nov. 15. 10:14
8/11 anonim válasza:
Szerintem butaság, amit felvetettél. Senkit nem fogna vissza abban, hogy kifejezze magát, ráadásul nem tenne különbséget a tartalmatlan locsogás és a bőséges, részletes, vagy kifejezetten sok, de hasznos információ között. Van egy másik aspektusa is a dolognak! Egyre több ember panaszkodik - akár nyíltan, akár kevésbé nyíltan, - hogy magányos. Ha arra próbálnák meg rávenni az embereket, hogy még szegényesebben, még kevesebbet kommunikáljanak személyesen, akkor annak érdekes vége lehetne. Borítékolom, hogy ezen eszed ágába sem jutott, hogy elgondolkozz!
9/11 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyot akartál mondani, csak nem sikerült. A magányos ember és akinek be nem áll a szája, a kettő között van pár fokozat, nem csak így lehet gondolkodni, ahogy te.
2020. nov. 15. 10:36
10/11 anonim válasza:
Én el tudom fogadni, hogy nem gondolkodsz velem azonos hullámhosszon, - remélem, neked sem fog gondot okozni ugyanez, visszafelé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!