Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan vegyem rá magam hogy...

Hogyan vegyem rá magam hogy mindennap fürödjek?

Figyelt kérdés
Mindig is nagyon utáltam sajnos, nem szeretem, csoda ha fürdők. Ha megyek valahova csak akkor mert muszáj. Az se segít hogy a testvéreim lelakjak a fürdőt és sokszor nehéz bejutni. Ez felment? Jó lenne egy saját lakás.

2020. nov. 14. 22:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vedd rá magad a fürdésre, hogy mész és lefürdesz.

Régebben én is elvoltam napokig is fürdés nélkül otthonülős egyetemistaként. Manapság már elképzelni nem tudom a napom zuhanyzás nélkül. Minden reggel azzal indítok és akad olyan, hogy napközben vagy este is lezuhanyzok éppen csak lecsapatva magam, hogy felfrissüljek.

2020. nov. 14. 23:02
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Zuhany 10 perc. Még csak szappanozni sem kell feltétlen minden nap, egy rövid forró zuhany lehozza, amit le kell, és a bőrödön kialakult természetes hidropolid filmréteg is megmarad, ami segít hidratáltan tartani a bőröd, és még a kórokozóktól is véd. Ennyire egyszerű dolgot már hülyeség elbagatelizálni.
2020. nov. 14. 23:18
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

10 perc?

Egy zuhany 2 perc att is megvan.

Ennyit csak kibirsz

2020. nov. 15. 00:40
 14/18 anonim ***** válasza:
39%
Én meg hogyan vegyem rá magam, hogy ne fürdődjek annyit? Ez sem jó.:D
2020. nov. 15. 00:46
 15/18 anonim ***** válasza:
38%

válaszokat olvasva Afrikában meg palackos vizet adnak 1 hétre....

Itt meg minden hülyegyerek a poshadt testére locsolja azt.

2020. nov. 15. 02:15
 16/18 anonim ***** válasza:
88%
15-ös, attól, hogy mi nem fürdünk minden nap, Afrikában jobb lesz a helyzet? Miért kell mindig őket felhozni? Ha valaki nem eszi meg az összes ételt, hanem kidobja a maradékot, az első akkor is az, hogy Afrikában bezzeg éheznek. Azért ne fürödjek minden nap, mert Afrikában nincs ivóvíz?
2020. nov. 15. 10:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Pedig van igazság abban amit a 15ös mond.

Fürödj. Csak jusson eszedbe milyen kivàltságos helyre születtél.

Én pl nem folyasztom a vizet fel óráig soha.

Kaja nem lesz nekik több, de ha annak az àràt amit kidobsz, elutalod gyerek étkeztetésre akkor màris segítettél, hisz neked mindegy...

2020. nov. 15. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem furdeni kell, mosakodni. Be kell allni a kadba, es ha nem volna zuhany, akkor terdelve, guggolva a csapbol lemosni a szappant. Meg ot perc alatt is tisztabb leszel, mintha nem csinalnad.
2020. nov. 15. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!