Mindig is nagyon utáltam sajnos, nem szeretem, csoda ha fürdők. Ha megyek valahova csak akkor mert muszáj. Az se segít hogy a testvéreim lelakjak a fürdőt és sokszor nehéz bejutni. Ez felment? Jó lenne egy saját lakás.
Úgy vedd rá magad a fürdésre, hogy mész és lefürdesz.
Régebben én is elvoltam napokig is fürdés nélkül otthonülős egyetemistaként. Manapság már elképzelni nem tudom a napom zuhanyzás nélkül. Minden reggel azzal indítok és akad olyan, hogy napközben vagy este is lezuhanyzok éppen csak lecsapatva magam, hogy felfrissüljek.
2020. nov. 14. 23:02
12/18 anonim válasza:
Zuhany 10 perc. Még csak szappanozni sem kell feltétlen minden nap, egy rövid forró zuhany lehozza, amit le kell, és a bőrödön kialakult természetes hidropolid filmréteg is megmarad, ami segít hidratáltan tartani a bőröd, és még a kórokozóktól is véd. Ennyire egyszerű dolgot már hülyeség elbagatelizálni.
2020. nov. 14. 23:18
13/18 anonim válasza:
10 perc?
Egy zuhany 2 perc att is megvan.
Ennyit csak kibirsz
2020. nov. 15. 00:40
14/18 anonim válasza:
Én meg hogyan vegyem rá magam, hogy ne fürdődjek annyit? Ez sem jó.:D
2020. nov. 15. 00:46
15/18 anonim válasza:
válaszokat olvasva Afrikában meg palackos vizet adnak 1 hétre....
Itt meg minden hülyegyerek a poshadt testére locsolja azt.
2020. nov. 15. 02:15
16/18 anonim válasza:
15-ös, attól, hogy mi nem fürdünk minden nap, Afrikában jobb lesz a helyzet? Miért kell mindig őket felhozni? Ha valaki nem eszi meg az összes ételt, hanem kidobja a maradékot, az első akkor is az, hogy Afrikában bezzeg éheznek. Azért ne fürödjek minden nap, mert Afrikában nincs ivóvíz?
2020. nov. 15. 10:28
17/18 anonim válasza:
Pedig van igazság abban amit a 15ös mond.
Fürödj. Csak jusson eszedbe milyen kivàltságos helyre születtél.
Én pl nem folyasztom a vizet fel óráig soha.
Kaja nem lesz nekik több, de ha annak az àràt amit kidobsz, elutalod gyerek étkeztetésre akkor màris segítettél, hisz neked mindegy...
2020. nov. 15. 11:52
18/18 anonim válasza:
Nem furdeni kell, mosakodni. Be kell allni a kadba, es ha nem volna zuhany, akkor terdelve, guggolva a csapbol lemosni a szappant. Meg ot perc alatt is tisztabb leszel, mintha nem csinalnad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!