16 évesen még fogok nőni?
Figyelt kérdés
158 cm vagyok és eléggé zavar lány létemre is...szerintetek még fogok nőni? :/2020. nov. 14. 12:08
1/6 anonim válasza:
1-2 centit maximum. Amúgy meg ne zavarjon! Egy kisebb termetű nő is lehet vonzó.
2/6 anonim válasza:
igen, vsz. növésben vagy még.
Ne zavarjon!
3/6 anonim válasza:
Ha lany vagy, nem nagy eselye van. Fiuk huszeves korukig, sot, akar utana is par evig nonek. Lanyok koran, menstruacio idejere kb kialakulnak. Ha nem vagy gyerekes, akkor maximum 1-2 centit nohetsz.
4/6 anonim válasza:
150 centi vagyok es meg nem ugrottam a Dunaba emiatt, semmiben sem akadalyoz, csak kicsit tobbszor kell szekre allnom, ha valamit el akarok erni, ennyi. Orulj annak, ami van :)
5/6 anonim válasza:
Ha csak 1-2 éve menstruálsz és a szüleid, nagyszüleid magasabbak, akkor talán lehetsz egy 165 (10-15 centis nyúlások már egyáltalán nem jellemzőek a lányokra ilyen korban, aki alacsony a családjához képest, az akkora is marad általában).
Ha viszont korán megjött, alacsonyak is a felmenőid, akkor nem valószínű. Nekem 11 évesen jött meg, akkor voltam kb 145 cm és 14-15 évesen meg is álltam kerek 150 centinél. Anyukám pont akkora, mint te, nagymamám és az ő anyukája is ennyire nőtt, ismerek is ilyen pici lányokat, nőket magam körül, sőt még tőlem alacsonyabbakat is. Mindnyájan boldog, normális életet élünk, max modellek vagy válogatott kosárlabdázók nem lehetünk :)
6/6 anonim válasza:
Jo a 158 cm ha nem vagy hozza 80kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!