Az ilyen emberek miért is vannak?
Azért, mert amíg lesznek hülyék akik érdemleges munkát végeznek, meg helyettük is dolgoznak, magyarul eltartják őket, addig lesznek ilyen "potyázók is"
Ez a nagy "társadalom", annak megéri benne lenni aki nem hasznos tagja. Mindig a legerősebb lovat hajtják agyon.
tipikus békaperspektívás szemléletmód, amit előadsz...
ha valaki vezető pozícióban van, akkor tuti, hogy végez valami hasznos tevékenységet. hiszen a vállalkozás tulajdonosai nem véletlenül ültették oda! Senki nem ellensége a saját pénzéenk!
"Önmagunk megtalálásának a legjobb módja, ha elveszünk mások szolgálatában." Mahatma Gandhi
Azért vannak, hogy szolgálhasd őket.
Vannak mindenhol olyan emberek cégen belül akár, akik felsőbb pozícióban vannak, de nem vezetők. Valóban igazad van,rosszul írtam, és kevertem.
Látom, vannak dolgok amiket nem láttam, igy köszönöm szépen hogy leirtatok, speciel a hatosnam egy hatalmas zöld pipa. Én is szeretnék egy nemesebb célt szolgálni és embereket szolgálni, de ha az/azok olyanok, mint ahogy fentebb leirtam, akkor Isten ovjon engem. 4-es plussz, köszönöm az eddigi válaszokat!
9-es: gondold már végig józanul!
Egy tulajdonos, akinek a legelső célja a minél nagyobb profit termelése, milyen okból fizetne "vatta" embereknek a semmiért magas fizetést...????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!