Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha állítólag butul elfele az...

Ha állítólag butul elfele az emberiség, akkor hogy lehet, hogy lassan már 2 idegennyelv alapkövetelménynek számít és reál diploma nélkül nehéz elhelyezkedni?

Figyelt kérdés

Mindenhol olyan álláshirdetéseket látok, hogy software infrastructure manager, accounting manager, cloud system engineer, Financial Planning & Analysis Senior Manager meg a tököm tudja még, amit le se tudok fordítani pedig infós diplomám, középfokú origo-s nyelvvizsgám is van és mégse tudtam normális területen elhelyezkedni. Rengeteg állásnál alap, hogy angolul hirdetik meg és az angol mellett kell egy másik nyelvet is beszélni C1 szinten sokszor olyan egzotikus nyelvet, mint a francia vagy spanyol. Ja és nem diplomás állások gyakorlatilag alig vannak, de azok is olyanok már, hogy egy szakembertől ilyen-olyan műszaki biz-basz technológiák naprakész ismerete 5 év releváns tapasztalat, proaktív-rendszerszemlélet meg még ezernyi baromság. A vendéglátó/szolgáltató szektorról nem is beszélve, ahol ha nem vagyok olyan attraktív mint Palvin Barbi és nem kommunikálsz úgy, mint Katalin hercegné akkor repülsz a rostán.

Jó ezen nem lepődnék meg, ha nem hangoztatná mindenki, hogy egyre butább az emberiség, egyre hülyül az új generáció stb. Az Idiocracy című filmmel szoktal példálózni meg a tik-tokkal, hogy mennyi hülye van pl. alázzák itt, hogy erre rájött: [link]

Meg, hogy a fiatalok egyre hülyébbek a közösségi felületek miatt: [link]

Ha tényleg ennyire hülye az emberiség, akkor hogy a pi**ába lehet az, hogy már mindenhova 3-5 körös interjú meg a fenti kritériumok beugrók és majd csak a munkahelyen kell aztán megváltani a világot... első héten... tegnapra kell projekttel és folyamatos céges képzéssel.

2020. nov. 10. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2020. nov. 11. 07:29
 12/12 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok.

Én az alap általános iskolai képzésre gondoltam, már itt kellene a felsorolt ismereteket tanítani.

Az elsősegélynyújtásról meg csak annyit, hogy tudtad, hogy ma NAPONTA Magyarországon 70-en halnak meg hirtelen szívmegállás miatt? Mi van, ha éppen neked áll meg a szíved hirtelen? Vagy egy szerettednek? Az emberek nemhogy elsősegélyt nem tudnak nyújtani, hanem egy egyszerű mentőhívás meghaladja a képességeit! És nem kell még hozzáérni az elájulthoz, csupán tudni, hogy mi a teendő. Olyan helyeken is van félautomata defibrillátor, ahol nem is gondolnád. És sajnos csak porosodik. A mi városunkban volt néhány éve egy sztori: vasútállomás, elájul egy 30-as férfi, eltelik 2 perc, mire valaki tudja, hogy kell hívni mentőt. 6 perc volt mire kiért. Hiába próbálták már meg újraéleszteni. A csattanó? Volt a vasútállomáson 5 méterre egy félautomata defibrillátor. Simán meg lehetett volna menteni egy fiatalember életét. Különben a készülők beszél hozzád, mondja, mit kell csinálnod. De ha felhívod a mentőket,telefonban segítenek.

Ha mindez téged hidegen hagy, bocs, hogy feltartottalak.

2020. nov. 11. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!