Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért számít ennyire a magasság?

Miért számít ennyire a magasság?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt látom hogy "minden"lány 180-190 felettieket akar...de miért?

Csak arra tudok gondolni hogy nagyobb biztonságban érzik magukat vagy mert az a pár centi máshol is megvan

#felhőkarcoló #kontra #padlócirkáló #Izmosalacsony #Vékonymagas
2020. nov. 9. 20:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
22%

Jaj ne legyünk már kétszínűek könyörgöm...

Nem a tinderből kiindulva, igenis sok embernek fontos hogy magasabb legyen a partnere, akár tetszik, akár nem. Lehet a magasságon kívül édes mindegy hogy milyen, de ha valakinek ez fontos, akkor ez. Attól nem lesz felszínes még. Fordítva egy csomó férfinak kimondottan a szőke nők jönnek be, akkor most ők felszínesek? Nem, csak van egy konkrét dolog, amit szeretnek. Ilyen kérdéseket amúgy tuti csak az alacsony férfiak irkálnak ki. Adtam egy tök részletes választ, hogy mik a lehetséges opciók, teljesen őszintén leírva a tényeket. Egyből lepontoz a kis törpe pöcs.

2020. nov. 9. 22:39
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Tinder? Ne már! Én a való életben élek. Nézzetek szét az utcán. A legtöbb embernek hasonló magasságú a párja.
2020. nov. 9. 22:46
 13/17 A kérdező kommentje:

1 Én aztán nem pontoztam le senkit

2 Tényleg nem vagyok magas 170cm de ez engem cseppet se zavar plusz semmi gond nincs itt azzal hogy nem talalnék magamnak nőt szimplán csak kérdezem

3 Nem konkrétan minden lányra értettem az idézőjelet nemtudom láttad e

2020. nov. 9. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:
13: Nem 180-190 centiset akarnak, de nálad magasabbat. Sok nő magasabb, mint te.
2020. nov. 10. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Ennyi eszük van. Úgy látják,mintha egy 190 cm magas pali 2méterrel lenne magasabb egy 180cm magas palinál.... Mert kizarolag csak az a cuki aranyos bla bla bla aki magas. Ezzel a logikával... A magas lányoknak magas pasi kell,az alacsony lányoknak magas pali kell, a törpék(180alattiak) meg meg fel is köthetik magukat. Gusztustalan. Amugy meg false info,hogy a magasabb erosebb...hidd el nekem...
2020. nov. 10. 12:02
 16/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak bejön. Nem tudom, miért, mivel nem veszélyes vonzódás, nem kutattam az okait. Maga a magasságkülönbség felizgat.
2020. nov. 10. 12:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem mindenki kedveli a nagyon magas férfiakat. Személy szerint engem zavar ha valaki túl magas mellettem. 160 cm/lány
2020. dec. 20. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!