Miért számít ennyire a magasság?
Mindenhol azt látom hogy "minden"lány 180-190 felettieket akar...de miért?
Csak arra tudok gondolni hogy nagyobb biztonságban érzik magukat vagy mert az a pár centi máshol is megvan
Jaj ne legyünk már kétszínűek könyörgöm...
Nem a tinderből kiindulva, igenis sok embernek fontos hogy magasabb legyen a partnere, akár tetszik, akár nem. Lehet a magasságon kívül édes mindegy hogy milyen, de ha valakinek ez fontos, akkor ez. Attól nem lesz felszínes még. Fordítva egy csomó férfinak kimondottan a szőke nők jönnek be, akkor most ők felszínesek? Nem, csak van egy konkrét dolog, amit szeretnek. Ilyen kérdéseket amúgy tuti csak az alacsony férfiak irkálnak ki. Adtam egy tök részletes választ, hogy mik a lehetséges opciók, teljesen őszintén leírva a tényeket. Egyből lepontoz a kis törpe pöcs.
1 Én aztán nem pontoztam le senkit
2 Tényleg nem vagyok magas 170cm de ez engem cseppet se zavar plusz semmi gond nincs itt azzal hogy nem talalnék magamnak nőt szimplán csak kérdezem
3 Nem konkrétan minden lányra értettem az idézőjelet nemtudom láttad e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!