Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi lehet a legkiáb...

Szerintetek mi lehet a legkiábrándítóbb tulajdonsága egy embernek?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam ezen, de nem sokra jutottam.

2020. nov. 8. 17:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
74%
Nekem az is elég kiábrándító a fentieken kívül, mikor valaki visszaél a kedvességgel. Hányingerem van a azoktól az emberektől, akik rátelepednek a másikra, és átlépnek egy bizonyos határt.
2020. nov. 8. 19:18
 12/24 anonim ***** válasza:

Ha kapzsi, ha úgy gondolkodik, hogy "valamit valamiért", tehát tesz valamit, de cserébe ő úgy érzi, hogy neki jogában áll akkor valamiben részesülni cserébe.

Vagy, ha állandóan 22-es csapdáját játssza: lép valamit, reagálsz rá, de neki mindig lesz egy olyan lépése, amivel téged/neked keresztbe tesz.

2020. nov. 8. 19:20
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
Amikor visszaélnek a hatalommal vagy azzal hogy töle függsz,es neked soha nem lehet igazad, meg te csak hülye lehetsz, ha ö azt mondja. (Pl tanàr vagy fönök stb)es neked kenyszeresen törkedni kell arra hogy te kezeld felnöttként legalabb a helyzetet oldd meg egyedül ill simitsd el a konfliktust, miközben egy jo nagy pofont èrdemelnének inkabb hogy magukhoz térjenek.
2020. nov. 8. 20:14
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Szarkeverő.
2020. nov. 8. 21:40
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az állandó, örökös, nagyhangon történő önpromózás, öndícsérgetés. Hasonlóan kiábrándító még a státusz-szimbólumokkal való pózerkedés, azokkal való dicsekvés. A más háta mögötti fúrkálódás is ilyen kiábrándító.
2020. nov. 9. 06:42
 16/24 anonim ***** válasza:

Hazug

Kétszínű, álszent

Többet mond, mint ami van

Panaszkodás, negatívitás

Önző, csak magáról beszél

Érdekből való barátkozás

Nagyot mondó,okoskodó

Szerintem ezek a dolgok, tulajdonságok nem csak engem zavarnak. Ennél kevesebb zavaró tényezők vannak egy emberben🙄👀👀😅😅😅

2020. nov. 9. 08:18
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a megbízhatatlanság, lényegtelen, hogy milyen témában.

Ebbe nálam beletartozik az is, amikor valaki jópofizik, a hátam mögött meg kibeszél.

2020. nov. 9. 21:09
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Tolakodás, túlzott kíváncsiskodás, sz*rkavarás, mások magánügyeibe beleavatkozás, manipuláció.
2020. nov. 9. 21:12
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a legkiábrándítóbb és leggusztustalanabb az, amikor valaki nem csak megbízhatatlan, hanem kétszínű is.

Hogy ha elmondasz neki valamit, azt később szinte biztos, hogy felhasználja ellened, tovább mondja, vagy egyszer X-et mond, másszor Y-t, aztán ha sarokba szorul, még téged próbál mindenki előtt hülyének és összeférhetetlennek feltűntetni, meg hazudik mint a vízfolyás.

Volt 2 ilyen személyhez részem a régebbi munkahelyemen. Undorítóan szánalmas.

2020. nov. 9. 21:14
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyeseknél csupán annyi, hogy léteznek.
2020. nov. 9. 21:32
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!