Szerintetek mi lehet a legkiábrándítóbb tulajdonsága egy embernek?
Ha kapzsi, ha úgy gondolkodik, hogy "valamit valamiért", tehát tesz valamit, de cserébe ő úgy érzi, hogy neki jogában áll akkor valamiben részesülni cserébe.
Vagy, ha állandóan 22-es csapdáját játssza: lép valamit, reagálsz rá, de neki mindig lesz egy olyan lépése, amivel téged/neked keresztbe tesz.
Hazug
Kétszínű, álszent
Többet mond, mint ami van
Panaszkodás, negatívitás
Önző, csak magáról beszél
Érdekből való barátkozás
Nagyot mondó,okoskodó
Szerintem ezek a dolgok, tulajdonságok nem csak engem zavarnak. Ennél kevesebb zavaró tényezők vannak egy emberben🙄👀👀😅😅😅
Egyértelműen a megbízhatatlanság, lényegtelen, hogy milyen témában.
Ebbe nálam beletartozik az is, amikor valaki jópofizik, a hátam mögött meg kibeszél.
Szerintem a legkiábrándítóbb és leggusztustalanabb az, amikor valaki nem csak megbízhatatlan, hanem kétszínű is.
Hogy ha elmondasz neki valamit, azt később szinte biztos, hogy felhasználja ellened, tovább mondja, vagy egyszer X-et mond, másszor Y-t, aztán ha sarokba szorul, még téged próbál mindenki előtt hülyének és összeférhetetlennek feltűntetni, meg hazudik mint a vízfolyás.
Volt 2 ilyen személyhez részem a régebbi munkahelyemen. Undorítóan szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!