Hogyan lehet jól kezelni a női hisztit?
Pár hónapja megismerkedtem egy lánnyal, aki már most minden apróságon behisztizik. Legutóbb elhívtam őt és a társaságát egy közös eseményre, de ott is kiakadt valami apróságon és messengeren elkezdett nekem mindenféle idiótaságokat irogatni meg jól kiosztani.
A hiszti alatt én nem akartam megbántani, így nem írtam neki olyan dolgokat, amiről tudom, hogy fájna neki, ő viszont nem foglalkozott ezzel, ami eszébejutott azt leírta, és bántó volt a viselkedése. Mivel én nem mondtam neki olyat, amit egyébként gondoltam, őrlődöm a történteken, és én érzem szarul magam, ő meg jól kipuffogta magát és éli világát.
Légyszi tapasztalt emberek segítsetek, hogy általában mit lehet kezdeni egy hisztis nővel, illetve ha legközelebb ilyen van, hogyan kommunikáljak vele úgy, hogy ne bántsam meg, de ne is érezzem utána úgy, hogy lenyomott, mert én nem álltam bele a vitába.
Köszönöm.
19/F
#9: megkérdeztem az egyik bnőjétől hogy hogy érezte magát... húha
#10: akkor inkább azon kéne elgondolkodni, hogy miért csak ugródeszkának vagy jó. Lehet azért mert nincs az a pasi aki elviseli az orbitális hisztieidet
Nagyon egyszerű. Ír egy hiszti regényt, te meg ennyit írsz vissza: "K".
Hehehehe, hülyét fog kapni és még ír 48 oldalt, te meg csak megint: "bruh". Azt ennyi. :D Hidd el, hülyét fog kapni. :D Te meg ilyenen ne őrlődj, aki csak Messengeren képes hisztizni, azt le kell tojni. Hadd nyomja. Amit még írhatsz neki, mikor látod, hogy pereg az írás ezerrel, hogy "babyrage incoming". :D Ne aggódj, szét fog esni. :D
nem mindegy,hogy élőben tolja rád?
vagy messengeren keresztül?
utóbbi esetben igorálás.
mert írásban,tőled távol a nyugis környezetében van.
a legjobb ha elolvasod,ő látja,hogy megnézted,de nem válaszolsz.
és ennyi.
ennél nagyobb megvetés nem nagyon van.
egyszerűen nem mész bele egy vesztes játszmába.
ha viszont válaszolsz akk meg ő fogja ezt nyomni ezért kell megelőzni a vadat.
élőben viszont az ilyen írogatós hiszti gépek közel sem akkora keret megtartók.
itt már elő tudsz jönni egy keret megtartási játszmával indításnak.
vagy akár tereléssel mint a kisgyerekeknél.
vagy a csattanós történet meséléssel.
az ilyen hisztisek,meg a kisgyerekek is imádják a sztorikat.
még a hiszti kirobbánása előtt 1l,elkezdek mesélni 1 történetet,amihez nagyokat gesztikulálok a kezemmel.
és ha már követni kezdi a kezem a szemével,akkor tudom,hogy elkaptam.
ettől még tovább mesélem,a csattanón nagyon nagyot és hangosat nevetek,noszogatom,hogy ő is nevessen majd kap egy puszit és mehetünk is.
lényegében az történik,hogy a negatív játszmáját figyelmen kívül hagyom, rádominálom az én pozitív játszmámat,a nyugtázását a győzelmemért jutalmazom,de végeredményben totálisan elveszem tőle a keretet.
ha kellően kifinomult és frappáns az előadásod,akkor behódol és alárendelődik a sztori végére.
és persze tudatosul benne,hogy-hűha,őt nem tudom irányítani,nem tudom érzelmileg zsarolni,mert okosabb mint én...úh nedves lett a bugyim tőle.
egészen röviden.
ha belemész az általa felhozott témába-hisztibe veszítesz,akármit is hozol fel benne,mert az ő témájában leszel.
ha őt húzod bele a te témádba nyersz és ő "veszít"
lényegében ez a játszma.
hát...
szívesen.
de alkalmazni ezt annál nehezebb.
mert könnyű túltolni és könnyű bevenni a hisztigép játszmáját.
erre 1 mondat van-
-a kereted megtartása a végsőkig-
annyi benne a pozitívum,hogy ha visszavered 4-5x a támadást,akkor belejössz és már csípőből fogod tudni mikor támadni készül és fogod tudni kezelni,plusz ha rendszeresen győzöl,akkor úgy odalesz érted a csaj,hogy leszokik róla.
de ehhez meg kell nyerni az első csatát,hogy leessen neki,nem a szokásos papucsállattal áll szemben.
Négyszemközt megbeszélni (indulatmentesen): "te figyelj, úgy érzem, hogy minden apróságon kiakadsz, mi a baj? Nekem fáj, hogy ezt csinálod, én hívtalak el, meg egyébként sem jó, ha bármi apróságon kiakadsz".
Ez persze függ attól, hogy milyen apróság volt a dolog, lehet olyan is például, hogy úgy érezte: őt piszkálják (nem tudhatom), társasági eseményen sokminden lehet.
Lehet az is, hogy alapból nem ilyen, csak amikor eddig párszor találkoztál vele, rossz passzban volt (írtad nemrég ismered)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!