Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nézik le és utálják...

Miért nézik le és utálják ennyire a friss jogsis tizenéveseket?

Figyelt kérdés

Kíváncsi voltam és kiírtam ugyanazt a kérdést apró változtatásokkal. Helyszín, adatok, de az egyikben egy középkorú 30 éves jogsis embert "játszottam" a másikban pedig egy 17 éves friss jogsis srácot.

A szituáció mindkettőnél egy az egyben ugyanaz. A sofőri reakció is.

A srác kérdéséhez kb 20 váalsz érkezett ebből 18 mind lenéző, utálatos és mind a srácot állították be hibásnak. pl.: Te még kis mazsola vagy. ha ledudálnál még jól fel is pofoználak. És ez a válasz 95%-os hasznosságot ért el. Szégyen.

Na ez azért durva. Ha egy a srác ledudálja azt aki nem adja meg neki az elsőbbséget még ő kap pofont? Csak azért, mert kezdő?

A középkorú férfi kérdéséhez viszont kevesebb, de sokkal értelmesebb váalszok érkeztek, pl.: áhh az ilyet hagyni kell hagy menjen, ne stresszeld magad ezen. vagy: dudáld le azt jólvan csak észhez tér. mind a kérdezőnek adtak igazat (értelem szerűen a szituációból adódóan) és mind a szabálytalankodó ellen voltak.

Namost. Ez mire jó? Honnan tudják, hogy hogy vezet az a srác? Friss a jogsija és? ugyanazt a kresz tesztet töltötte ki, mint mindenki más. ugyanabban a forgalomban vizsgázott ahol mindenki más. A tudása friss. A reakcióideje a legjobb.

Jó, igaz "fiatal" elfigyel, nincs tapasztalata stb stb. És? Akkor mi van?

Mennyivel kevesebb egy tizenéves friss jogsis egy középkorú 30 éves tapasztalattal rendelkezőnél? ha?

2020. nov. 7. 19:35
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Draskovics Andris hány éves volt amikor elkezdte a videózást? 17. Autós videókat csinál. És hogy vezet? Olyan profin amilyenen sokan csak álmodnak.

Tessék mégegy példa.

2020. nov. 7. 19:50
 12/19 A kérdező kommentje:

Akkor elárulom, hogy én valójában 17 éves vagyok, 3 hónapos jogsival.

Megtörtént az eset, mentem a belvárosban és egy jobbkezes kereszteződésnél balról bekanyarodtak elém. Én egy nagyon rövidet dudáltam.

A másik sofőr meg nekemjött. Elismerte, hogy hibázott, de még neki állt feljebb. Mivel fiatal vagoyk ezért beszólhet nekem. Na és akkor mivan? nem adtam meg a jobbkezest. na most mi lesz?

És így beszélt velem.

2020. nov. 7. 19:52
 13/19 anonim ***** válasza:
48%
Pontosan azért, amiért utálják és lenézik a pályakezdőket.
2020. nov. 7. 20:04
 14/19 A kérdező kommentje:
13: pályakezdő alatt mit értesz?
2020. nov. 7. 20:06
 15/19 anonim ***** válasza:
Azt, aki frissen végzett egyetemet, vagy a szakmályát most tette le és nem talál munkát, mert mindenhova tapasztalat kell.
2020. nov. 7. 20:09
 16/19 A kérdező kommentje:
De hát mit sem ér a tapasztalat tudás nélkül.
2020. nov. 7. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
0%
Szóval most össze vissza hantázol egy kamu sztorit, csak azért, hogy úgy állíthasd be mintha neked lenne igazad egy általad kitalált "kamu" ellentétben... :D
2020. nov. 7. 20:20
 18/19 A kérdező kommentje:

17: válaszod értelmetlen, és nem kapcsolódik a kérdésemhez. Kérlek fogalmazd át.

A szituációt nem érted vagy magát a kérdést?

2020. nov. 7. 20:26
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert felelőtlenek.
2020. nov. 7. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!