Futárok, megsértődtök, ha nem kaptok borravalót?
Figyelt kérdés
Elsősorban gls, dhl, posta futárokra gondolok, nem pizzásra, de jöhet tőlük is válasz.
Pláne, ha pl valaki nagy összeggű rendelést fizet ki, teszem azt 200-300ezeres tételt, ott mennyit várnátok el?
Nyilván, ha rengeteg cuccot fel kell cipelni, akkor elvárható pár száz ft, de mondjuk, ha egy kis dobozt visztek, ami lehet nagy értékű még, de semmi erőfeszítés nincs vele,.
2020. nov. 7. 17:12
21/22 A kérdező kommentje:
Én valahogy nem venném magától értetendőnek, és így nem durciznék, ha nem kapnék. Amúgy, ha valami nagyobb dolgot kell felcipelni, akkor szoktam adni, de pl múltkor rendeltem egy kis apróságot 40 pénzért, ott természetesen nem adtam semmit.
2021. febr. 9. 06:48
22/22 anonim válasza:
Én nem szoktam nekik adni. Ez a munkájuk amiért fizetést kapnak. Az a dolga hogy kihozza a csomagomat tehát még a szállítási díj mellett mire fel adjak neki pénzt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!