Futárok, megsértődtök, ha nem kaptok borravalót?
Elsősorban gls, dhl, posta futárokra gondolok, nem pizzásra, de jöhet tőlük is válasz.
Pláne, ha pl valaki nagy összeggű rendelést fizet ki, teszem azt 200-300ezeres tételt, ott mennyit várnátok el?
Nyilván, ha rengeteg cuccot fel kell cipelni, akkor elvárható pár száz ft, de mondjuk, ha egy kis dobozt visztek, ami lehet nagy értékű még, de semmi erőfeszítés nincs vele,.
"Megneznem azert, ha megis olyan munkakorbe kerulne, ahol a tulajjal egyezoen ugy allapodnak meg, hogy a jatt az ove, es ennek megfeleloen alacsonyabb az alapber is, mennyire ellenezne a plusz penzt."
Nem szopatom magam, nem kerülnék ilyen munkakörbe.
Mindig lesz, egyrészt nem tudom, nőként felvennének-e vagyonőrnek, másrészt nem tudok vezetni.
Mivel van elég félretett pénzem, előbb tanulnék meg egy újabb szakmát.
Amúgy megnéztem most az apróhirdetéseket, 200-300ért keresnek futárokat.
Szerintem ez egész jó fizetés magyarországon, pl sok tanár nem keres ennyit, és őket nem borravalózzuk.
#16#Persze,az egyik hirdetésben azt írják hogy nettó 220.000Ft+mindenféle címdíj,kézbesített csomagszám alapján prémium a cégtől,+ még napi 10-15.000 jatt is...
Akkor ez már ~500.000 lenne nettóban havonta egy futárnak...
A postánál kb. netto 140-150 körül keresnek a csomagkézbesítők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!