Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Életkorát van aki nem "fogja...

Életkorát van aki nem "fogja fel"?

Figyelt kérdés

A házban lakik egy férfi és rendesen megdöbbenve nézett ránk amikor köszöntünk és magáztuk. Ránézésre olyan 40 lehet.

Vagy 3-ik alkalommal mikor köszöntünk megkérdezte miért magázzuk, ő nem olyan öreg.

:D

Mondom oké, szóval azóta tegezzük. Tök fura mert van aki meg kikéri magának, hogy mi kis gimisek tegezzük.

Hogy van ez? Mitől függ? Meg van aki nem érzi magát annyinak amennyi?

2020. nov. 5. 23:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%

40 eves mitol lenne oreg? Hozzad nézve persze öregnek tunik, de nem … te vagy fiatal.

Nyugdijas az mar oreg. Meg o sem aggastyan, de mar hivatalosan is elismert oreg.

Szuleid is 40.eves koruk korul lehetnek … szuleidet is magazod mert oregek?

2020. nov. 6. 00:37
 12/16 anonim ***** válasza:
82%
Azert az eleg sokkolo lehet, hogy a pali utanadfordul, gondolatban megallapitja milyen csinos kiscsaj … erre leoregezed :)
2020. nov. 6. 00:45
 13/16 anonim ***** válasza:
92%
31 vagyok, de 20nak érzem magam. Nem esik jól se magázás, se a nénizés. Majd te is megtudod.
2020. nov. 6. 07:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Hozzáállás kérdése. Én pl a magázódást mindig is nyalizásnak tartottam. Nem úgy gondolok rá, mintha tényleges tiszteletet fejezne ki. (Magázva is el lehet küldeni valakit az anyja p.ba...)
2020. nov. 6. 10:32
 15/16 anonim ***** válasza:
0%

En nagyon fiatalnak erzem magam, es egyelore meg fiatalos is vagyok, de irrital, ha idegen letegez, mert evszazadokon at a magyar nyelvben ez nem volt divat, es a negyvenes generacio sem abban nott fel. Szoval nekem nem hizeleg.

Szomszed ur vicceskedik, flortol, bratyizik, nem tudom.

2020. nov. 6. 12:38
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én most, 40 évesen attól érzem jól magam, ha a nálam fiatalabbak tegeznek. A magázás, egyrészt művi, másrészt öregít, és én is csak tegezni tudom a nálam fiatalabbakat, ezért úgy helyes, ha ők is tegeznek engem.
2020. nov. 6. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!