1/7 anonim válasza:
Nemigazán, egy tíz éves pontossággal talán.
60 felett már az se biztos mert ott már eléggé látszik hogy ki mennyire élt egészségesen ki hogy tartja magát.
Bár a múltkor is egy tagot 30-nak néztem és kiderült hogy 45 éves, szóval eléggé becsapós tud lenni az életvitel miatt.
3/7 Lazy Lover válasza:
nem mert a magyar 40-50 éves ki nézz 70 -80 nak
4/7 anonim válasza:
Nem.
Sztem az lehet benne, hogy abból indulok ki, ahogy én nézek ki meg pár ember a környezetemből... és mi sztem fiatalabbnak látszunk a korunknál. Mert csomó embert magamhoz hasonlítok, és ha kiéltebbnek tűnik pl., akkor automatikusan azt hiszem, jóval idősebb... hát elég sokszor lepődtem meg.
6/7 anonim válasza:
Nem, mert a saját családomhoz viszonyítok, és mi 70 éves korunkig viszonylag jól nézünk ki(többségben) és egy csomó 30-40 évest néztem már 45-50-nek és egy rakás 60-ast 80-nak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!