Sokan rinyálnak hogy mikor lesz digitális suli, de mit szólnának ha újra bevezetnék a sor katonaságot? Ennyire gyengék a fiatalok?
20-as
Tény is való hogy az idősek nem mutatnak olyan példát a fiataloknak amit érdemes lenne követni.
De azért lásd be, hogy sorkatonai szolgálatot teljesíteni egyáltalán nem olyan mint beülni a suli padba és tanulni esetleg elviselni a heti 5 testnevelést.
Csak a mai világ annyi antiszociálist nevel ki akik suliba se akarnak járni, nem hogy egy fél éves katonai szolgálatot kibírnának ahol sokkal nagyobb szellemi tűrőképesség kell.
23-as
62 vagyok, Hallod! Hidd el, szíves örömest hogy végre vége legyen a földi gyötrelemnek. Egy dolgot sajnálnék csak, a családomat.
A válaszból az jött le, hogy valami frusztrálja. Javaslom, azt oldja meg, az Ön és a családja érdekében is, ne a fiatalokat ostorozza. Én nekem se fenékig tejfel, pedig fiatal vagyok, az unokája lehetnék. Elég sok szart el kellett viseljek, mégse akarok az idősekkel, sem másokkal kicseszni.
Csak mellékesen megjegyzem kedves kérdező, hogy a "mai világ" generációit is a "dicső sorkatonáink" nevelték olyanra amilyenre.
Amúgy meg valahol sokat elmond az is, hogy 99%-ban pont az ilyen "csak legyen vége a földi gyötrelemnek" típusú, selejtes emberek vágynak a sorkatonaságra. Mindenki más helyén kezeli, és tudja, hogy azt a fél évet hasznosabban is el lehet tölteni....nagyjából akármivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!