Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan rinyálnak hogy mikor...

Sokan rinyálnak hogy mikor lesz digitális suli, de mit szólnának ha újra bevezetnék a sor katonaságot? Ennyire gyengék a fiatalok?

Figyelt kérdés

2020. nov. 5. 20:19
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
93%
Az hagyján, és mi lenne, ha a trapéznadrág jönne megint divatba???
2020. nov. 5. 21:14
 12/28 anonim ***** válasza:
12%
11: még kb. 10 év, és újra divatba jön
2020. nov. 5. 21:38
 13/28 anonim ***** válasza:
82%
Attól h a suli sz.r, a tanár sz.r, amit tanulnak nem ér semmit és talán még nyomorék is a suli, nem jelenti azt, hogy gyengék, amiért vágynak a digitális sulira, csak elegük van belőle.
2020. nov. 5. 22:16
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Én már meghaltam a hazáért...kétszer.
2020. nov. 5. 22:18
 15/28 anonim ***** válasza:
94%
Sokan rinyálnak, hogy hangos a TV de mit szólnának, ha holnap esne az eső?
2020. nov. 5. 22:20
 16/28 anonim ***** válasza:
10%

"Attól h a suli sz.r, a tanár sz.r, amit tanulnak nem ér semmit és talán még nyomorék is a suli"

El lehet takarodni egy másik országba, ahol jobb az oktatási rendszer.

2020. nov. 5. 22:38
 17/28 anonim ***** válasza:
82%

16os. Ha adsz rá neki pénzt szerintem menne. Köztük véve énis!

Bunkó boomer.

2020. nov. 6. 12:41
 18/28 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező! Tevóótárambóó?
2020. nov. 6. 13:09
 19/28 anonim ***** válasza:
59%

Nekem tetszik a kerdesed. Meg ertem is (bar lehet te nem ugyanarra gondoltal, mint en).

Faterom volt sorkatona. 2 ev...és ő mondta pár éve, hogy ő küldené katonanak az összes nyikhaj kis széltoló iskolakerülő 18 karikást, mert ott legalabb senkinek nem ártananak, meg kikerülnének kicsit gondolkodni az élet értelméről, meg hogy ott talan az eszük is megjönne. Azt emelte ki, hogy jobb lenne őket egy helyen tudni, felügyelettel és hogy ne legyen idejük hülyeségekkel elütni az idejük :-) (pedig aztan meselt erdekeseket az o katona eveirol haha)

2020. nov. 6. 21:32
 20/28 anonim ***** válasza:
67%

mindig szétröhögöm magam az olyanokon, mint a kérdező, vagy utolsó válaszoló :D

lehet, hogy vannak bajok a mai fiatalokkal, de marha vicces, amikor 50 feletti elhízott/alaktalan prolik akarják megmondani, mi tenne jó nekik.

azt tanácsolom nekik, hogy először mutassanak példát: nézzenek ki normálisan, tanuljanak nyelvet, próbálják meg értelmezni a világban zajló dolgokat, esetleg tanuljanak meg normálisan viselkedni.

mert sörhasú „jó tenne a fiataloknak a katonaság” típusú kő buta prolikkal már így is tele van az ország.

2020. nov. 9. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!