Szerintetek is gusztustalan amit Avramlatosca csinált a babájával?
Nagyon sok képet kitett róla már az elejétől kezdve, pedig ő az elején még nagyon verte a mellét, hogy ő éppen hogy megfogja mutatni a gyereket és nem lesz olyan mint MÁSOK. Egyszer pedig a gyereke szarát is kitette, ami szerintem megalázó egy nyakig szaros gyerekkel szembe. Aztán pedig 1 max 2 hónapra rá elkezdte tele sírni az Instát, hogy neki milyen borzasztó nehéz ezt a gyereket nevelni. Komolyan úgy beszélt róla mint egy plusz teherről. Mármint mit képzelt ez a nő? Megszüli a gyereket majd felteszi a polcra, majd mikor kell pár Insta képre/storyra, esetleg Youtube videóra akkor előveszi.
Kérem, az olyan válaszokat, hogy "az ő gyereke semmi közöd hozzá", hanyagoljuk. Itt a ti véleményetek érdekel erről a viselkedésről. Nem csak ennél a nőnél, hanem effektív az ilyen viselkedéssel kapcsolatban.
Nem vagyok befolyásolható hülye ember, de azért köszönöm a "kedvességed".
Engem nem érdekel olyan mélységekben Avram, mint téged. Csupán én eddig sem akartam gyereket, és ő megerősített ebben a döntésemben, amikor ilyen részletesen hallottam a dolgokat.
18. Megnyugtatlak, mindenkinek máshogy zajlik le szülés. Hát... ő pont hogy a nehezet "fogta ki", hiába mondta azt, hogy milyen gyors és ügyes szülés volt. A gyors és ügyes szülés nálam nem azt jelenti, hogy össze-vissza szakad valaki.
Szóval, ne hidd el azt amit Avram ott össze-vissza krákogott a szüléses videójában. Lehet, hogy neked pont könnyű lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!