Kinek mi segített abban hogy legyen önbecsülése?
"szebbnek, és jobbnak látom"
Oket is unja mar valaki ...
Szerintem az jó, ha olyan dolgokat csinálsz amit szeretsz, és tudod, hogy jó vagy benne. Kezdj el edzeni, ismerkedj az emberekkel, hozz valami változást az életedbe.
Szerintem ezek talán segíthetnek. Nem vagyok pszihológus,de már voltam egynél egy párszor. De amugy szerintem a társaság mindenképp segítene.
Számomra az,hogy sosem támaszkodtam senkire, mindent amit elértem saját magam értem el. Illetve megismerkedtem egy nővel aki rávilágított,hogy több vagyok mint gondoltam. Alapvetően jelölj ki egy célt ami nehezen,de elérhető. Olyat ahol vannak apró sikerek, ami motivál. Pl jól akarsz kinézni, ahogy fogyez egyre több pozitív visszajelzést kapsz és ez motiválni fog. Nem mellesleg boldogság hormon szabadul fel sportolás után. A céljaid fokozatos elérésével egyre sikeresebb és boldogabb leszel. Nem mellesleg barátokra lelsz.
Én 30kg fogyás után elmentem társastáncra ahol nagyon sok jófej embert ismertem meg, tánc után beültünk valahova és ott mindig valaki pozitív példaként említett.
Valahogy így lehet az önértékelést növelni!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!