Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki tehet arról, ha eny fiatal...

Ki tehet arról, ha eny fiatal lány egyedül olyan részegre issza magát hogy összehány mindent a szobájában? ( elötte már többször ivott máskor is)

Figyelt kérdés
2020. nov. 1. 18:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
95%
Egyertelmuen a szulok nevelese az ok, de a lany felelos a sajat tetteiert.
2020. nov. 1. 18:44
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A saját hülyesége, ezt kár csűrni-csavarni. A szülők max. annyiban hibásak, hogy b*sztak felvilágosítani az alkoholról. Mondjuk azzal se biztos, hogy ezt meg tudják akadályozni.
2020. nov. 1. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Csak ne legyen belőle rendszer....
2020. nov. 1. 19:13
 14/19 anonim ***** válasza:
49%
Végülis... Itathatták volna folyamatosan a szülők, hogy megtanulja a saját korlátait.
2020. nov. 1. 19:16
 15/19 anonim ***** válasza:

Utalom, mikor egy bajban, veszhelyzetben cselekves helyett az az elso reakcio, hogy ki tehet rola.

Mindenki, senki, nem tudom.

Azt neznem, mennyire baj ez, mit kell ezutan tenni, mire kell figyelni.

2020. nov. 1. 19:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Ő maga, egyedül volt, senki nem kényszerítette rá, hogy igyon. Te vagy aki sírósra itta magát múltkor egy buliban?
2020. nov. 1. 19:32
 17/19 A kérdező kommentje:
nem nem én vagyok és most se én vagyok a főhős
2020. nov. 1. 19:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Ez egyszer velem is megtörtént. Azt hiszem 15 voltam, és akkoriban nem tudtam felmérni mennyi az annyi. Nem voltam tisztában ilyen mennyiségű alkohol hatásával. Anyám mérges volt, de jól kezelte, pedig én is összehánytam mindent. Többet nem fordult elő.
2020. nov. 2. 01:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem önszántából került bele az alkohol, szóval elsősorban ő. A szüleinek annyiban van felelőssége, hogy azért legyenek már képben, hogy a kedves kisasszony milyen társaságban szokott megfordulni.
2020. nov. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!