Nők, már többször is hallottam nőktől - ilyen olyan
formátumban - hogy ha a férfiak látnák a nők
gondolatait, tuti megundorodnának, de min.
kiábrándulnának belőlük. Ez igaz?
Figyelt kérdés
Hogy még a leghelyesebb, legnormálisabbnak tűnő nőnek is sötét, mocskos, gonosz gondolatai vannak.
2020. júl. 23. 17:33
1/8 anonim válasza:
már többször is hallottad nőktől... igeeeen, persze.
1. hazudsz
2. ökörség - rossz társaságban mozogsz
2020. júl. 23. 17:36
2/8 anonim válasza:
A lélek tükre a szem, ha valamire kíváncsi vagy, elég ha a másik szemébe nézel.
Máté 6-
22.
A test lámpása a szem. Ha azért a te szemed tiszta, a te egész tested világos lesz.
23.
Ha pedig a te szemed gonosz, a te egész tested sötét lesz. Ha azért a benned lévő világosság sötétség: mekkora akkor a sötétség?!
2020. júl. 23. 17:42
3/8 anonim válasza:
Igen, teljes mértékben igaz. Ősi rituálé, hogy minden csütörtök éjjel 2:13 (GMT) órakor minden nő a világon húsz percig ugyanazokra a sötét, mocskos dolgokra gondol. Ettől van az, hogy pontosan ugyanolyan minden nő lelke és ezért lehet ilyen tökéletesen általánosítani a nőkkel kapcsolatban.
2020. júl. 23. 17:44
4/8 anonim válasza:
#3 Ment a printscreen, most megvagytok!
2020. júl. 23. 18:05
5/8 anonim válasza:
Igen. Na nem azért, mert bármi nagy titokra fény derülne. Azért, mert rájönnének, hogy mi is épp ugyanolyan undorítóak vagyunk, mint ők vagy bármelyik ember. A férfiaknak gyakran vannak illúzióik a nőkkel kapcsolatban. De az igazság az, hogy jobban hasonlítunk, mint ahogy azt a társadalom szeretné, ha mutatnánk. Mert nekünk állítólag rózsaillatút kellene szarni, nem szabadna segget vakarni, megszagolni a hónaljunk, böfögni, nem szabadna berúgnunk, sok emberrel szexelni sem vagy megenni a csipánk. Holott ugyanannyi nő csinálja ezt, amennyi férfi.
2020. júl. 23. 19:03
6/8 anonim válasza:
TE MEGESZED A CSIPÁD? :'DDDD MI A FSZ XDDDDDD
életemben nem ettem még meg a csipám
2020. júl. 23. 21:48
7/8 anonim válasza:
6
Nem, nem eszem meg. De ismerek olyat, aki megteszi. Férfit és nőt is. Csak a férfi meri nyíltan, a nő nem.
De nyugi, a leejtett kaját feleszem a földről általában. 3 másodperces szabály, tudod... ;)
2020. júl. 23. 22:00
8/8 anonim válasza:
én amúgy nő vagyok és sosem voltak még gonosz gondolataim.
ha az én gondolataimat látná valaki, boldog lenne :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!