Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sokan miért nem képesek...

Sokan miért nem képesek eltakarni a teljes arcukat a szájmaszkkal? Miért csak a szájukra húzzák a maszkot, de az orrukra nem?

Figyelt kérdés
Az emberi orr amúgy is nagyon ronda, undorító testrész. Örülnének inkább, hogy eltalarhatják.

2020. nov. 1. 18:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
a szemüvegeseknél probléma hogy bepárásodik az üveg ha az orron van a maszk
2020. nov. 1. 18:25
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

Először is, én szeretem az orromat, szerintem nem undorító. Ennyi erővel az emberi segg is undorító, mert abból meg ürülék jön ki, mégis bámulja mindkét nem a másikét(egyes esetekben a saját nemét (is) akár).

Másodszor milyen munkahelyed van? Te is 12 órában dolgoztàl 40 fokban, beöltözve, kobakkal és maszkkal a fejeden, amiben levegőt is alig kaptál?

Vagy bent ültél a jó kis irodában, maszk nélkül, és rinyàltàl, hogy az emberek miért nem takarják el az arcukat? Sőt, mi több miért nem tekerik az egész fejüket nejlonba légmentesen?

Tudom, tudom, lehet választani, mindenkinek ott a lehetőség, hogy irodista legyen, vagy fizikai munkás, nem is ez a lényeg, de jó lenne ilyen szemmel nézni a dolgokat. Megnézném te hogy dolgoznàl kemény fizikai munkát 12 órában a tűző napon úgy, hogy rajtad van a maszk, és látni alig látsz benne(mert mondjuk szemüveges vagy), nem hogy levegőt vegyél benne.

2020. nov. 1. 18:26
 3/12 A kérdező kommentje:

Én is szemüveges vagyok.

De amúgy a nagyrésze aki kilógatja az orrát az pont nem szemüveges

2020. nov. 1. 18:27
 4/12 anonim ***** válasza:
65%
Lehet azért, mert nehezebben kapnak benne levegőt, ami egyáltalán nem meglepő. Amúgy te Voldemort párti vagy akkor?
2020. nov. 1. 18:30
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Én pl. szinte mindig eltakarom, de volt olyan, hogy lehúztam az orromról, néztek is rám csúnyán. Várandós vagyok, eleve könnyen rosszul leszek mostanában. A Lidlben sorbaálltam a pénztárnál, meleg volt, rengeteg vásárló, ráadásul a maszk is rajtam volt, és úgy éreztem, mindjárt összeesek. Bele se merek gondolni, hogy a dolgozóknak milyen lehet napi 8 órában, ilyen környezetben maszkot viselni. Egyébként teljes mértékben elismerem a maszk szükségességét, viszont bizonyos helyzetekben megértem, ha valaki így hordja.
2020. nov. 1. 18:33
 6/12 anonim ***** válasza:
13%
Azért mert idióták ENNYI
2020. nov. 1. 18:41
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Egyéni döntése. Nem kell ez miatr boszorkányt égetni. Nem vagyunk középkoriak hogy esztelenül gyülölködjünk ilyen dolgok miatt.

Amúgy is! Ha nem találkozunk betegségekkel akkor annyira elszokik tőle a szervezetünk hogy egy nátha öl meg minket a végén. Elég amerika gyarmatositásakor az europaiak által bevitt betegségekre gondolni. Az volt a másik ami milliókat ölt meg.

2020. nov. 1. 19:32
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Kérdezd-meg-őket!
2020. nov. 1. 20:39
 9/12 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretem a maszkot. Eltakarja az ocsmány pofámat
2020. nov. 1. 20:45
 10/12 anonim ***** válasza:
76%
Ez az indok meg már valami mentális önértékelési problémára utal. No offense.
2020. nov. 1. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!