Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha meghalsz, melyiket szeretné...

Ha meghalsz, melyiket szeretnéd és miért? Temetést vagy hamvasztást?

Figyelt kérdés
Én személy szerint a hamvasztás mellé tenném a voksom, mivel ugye olcsóbb is és nem kéne amiatt aggódnom hogy majd férgek zabálják a testemet. Megy ugye egy urna hordozható.

2020. nov. 1. 17:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én kilövetem magam a vilàgűrbe
2020. nov. 1. 20:09
 22/29 anonim ***** válasza:
Inkább nem akarom tudni.
2020. nov. 1. 21:36
 23/29 anonim ***** válasza:

"nincs is szebb dolog annál, hogy a tested, amit egész életedben féltettél, etettél, sminkelted, edzetted, betolja egy melós egy gázüzemű, fúvókákkal szerelt betonkemencébe, majd kikaparják a maradványaidat onnan egy piszkavassal"

Az mennyivel szebb, hogy elrohadsz, és megesznek a férgek?

2020. nov. 1. 21:50
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Hanvasztás. Olcsóbb, nem terheli annyira a környezetet mint egy rohadó test a földben. Plusz ha esetleg véletlenül mégsme haltam meg, csak tetszhalott állapotban vagyok és úgy temetnek el a koporsóba, hát nem szeretnék ott felébredni. A hanvasztás az tuti.
2020. nov. 1. 22:07
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Hamvasztás. Nem kell semmi csicsás síremlék, szórjanak szét valahol aztán kész.
2020. nov. 1. 23:28
 26/29 anonim ***** válasza:
84%
Hamvasztás. De nem a költségek miatt. Én végignéztem egy természetfilmben hogy bomlott le egy róka teteme, azóta se hevertem ki. Nem lehet leírni mennyire undorító. Nem akarom, hogy velem is ez történjen.
2020. nov. 2. 01:46
 27/29 anonim ***** válasza:
Nekem édesmindegy, amit majd az utódaim jobbnak látnak.
2020. nov. 2. 03:44
 28/29 anonim ***** válasza:
79%

Nekem mindegy mi lesz, a halálom után már nem fogok azon gondolkozni, hogy kényelmetlen koporsóban fekszem, vagy szűk urnában porladok.

A hozzátartozóimra gondolva az egyszerűbb, olcsóbb megoldást választanám. Tehát legyen hamvasztás.

2020. nov. 2. 07:41
 29/29 anonim ***** válasza:
Koporsos temetes szimpatikusabb hiszen fontosnak tartom a termeszetes bomlasi folyamatokat meg az a test csak egy halando porhuvely viszont ha pl baleseti halalt halok v fertozo betegseg visz el akk nyilvan a hamvasztas jobb megoldas. Azt meg utana bele lehet szorni pl a tengerbe v hasonlo az is eleg termeszetkozeli. Romai katolikus vagyok egyebkent ez minden bizonnyal befolyasolja mit gondolok a temarol
2022. okt. 11. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!