Ha meghalsz, melyiket szeretnéd és miért? Temetést vagy hamvasztást?
Figyelt kérdés
Én személy szerint a hamvasztás mellé tenném a voksom, mivel ugye olcsóbb is és nem kéne amiatt aggódnom hogy majd férgek zabálják a testemet. Megy ugye egy urna hordozható.2020. nov. 1. 17:17
23/29 anonim válasza:
"nincs is szebb dolog annál, hogy a tested, amit egész életedben féltettél, etettél, sminkelted, edzetted, betolja egy melós egy gázüzemű, fúvókákkal szerelt betonkemencébe, majd kikaparják a maradványaidat onnan egy piszkavassal"
Az mennyivel szebb, hogy elrohadsz, és megesznek a férgek?
24/29 anonim válasza:
Hanvasztás. Olcsóbb, nem terheli annyira a környezetet mint egy rohadó test a földben. Plusz ha esetleg véletlenül mégsme haltam meg, csak tetszhalott állapotban vagyok és úgy temetnek el a koporsóba, hát nem szeretnék ott felébredni. A hanvasztás az tuti.
25/29 anonim válasza:
Hamvasztás. Nem kell semmi csicsás síremlék, szórjanak szét valahol aztán kész.
26/29 anonim válasza:
Hamvasztás. De nem a költségek miatt. Én végignéztem egy természetfilmben hogy bomlott le egy róka teteme, azóta se hevertem ki. Nem lehet leírni mennyire undorító. Nem akarom, hogy velem is ez történjen.
27/29 anonim válasza:
Nekem édesmindegy, amit majd az utódaim jobbnak látnak.
28/29 anonim válasza:
Nekem mindegy mi lesz, a halálom után már nem fogok azon gondolkozni, hogy kényelmetlen koporsóban fekszem, vagy szűk urnában porladok.
A hozzátartozóimra gondolva az egyszerűbb, olcsóbb megoldást választanám. Tehát legyen hamvasztás.
29/29 anonim válasza:
Koporsos temetes szimpatikusabb hiszen fontosnak tartom a termeszetes bomlasi folyamatokat meg az a test csak egy halando porhuvely viszont ha pl baleseti halalt halok v fertozo betegseg visz el akk nyilvan a hamvasztas jobb megoldas. Azt meg utana bele lehet szorni pl a tengerbe v hasonlo az is eleg termeszetkozeli. Romai katolikus vagyok egyebkent ez minden bizonnyal befolyasolja mit gondolok a temarol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!