Ha meghalsz, melyiket szeretnéd és miért? Temetést vagy hamvasztást?
Figyelt kérdés
Én személy szerint a hamvasztás mellé tenném a voksom, mivel ugye olcsóbb is és nem kéne amiatt aggódnom hogy majd férgek zabálják a testemet. Megy ugye egy urna hordozható.2020. nov. 1. 17:17
12/29 anonim válasza:
Egyiket sem, én arra gondoltam, hogy inkább majd felajánlanám a testemet tudományos célra.
13/29 anonim válasza:
12-essel vagyok, én ilyen body farm-ra akarok menni.
14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, a 12-es és 13-nak pedig sok sikert kívánok. :)
2020. nov. 1. 17:51
15/29 anonim válasza:
Hamvasztás,legalább nem foglalok sok helyet.A sok koporsós csak elveszi a zöldterületet.
16/29 anonim válasza:
Temetés. Nem engedem hogy elpusztuljon a testem.
Kiráz a hideg, hogy mennyien hamvasztani akarják magukat. Rettegek attól, hogy engem is el akarnak majd hamvasztani.
17/29 anonim válasza:
#16 temetés után is elpusztul a tested.Vagy mumifikáltatod magad?
18/29 anonim válasza:
Azért mégis más, mint ha egy kupac port csinálnának belőlem. Ez a hamvasztás nagyon szadista dolog
19/29 anonim válasza:
nincs is szebb dolog annál, hogy a tested, amit egész életedben féltettél, etettél, sminkelted, edzetted, betolja egy melós egy gázüzemű, fúvókákkal szerelt betonkemencébe, majd kikaparják a maradványaidat onnan egy piszkavassal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!