Ha a már meglévő élményeiddel, tudásoddal visszamehetnél az időben (csecsemő, kisgyerek, általános iskola, gimi, ahova szeretnél), megtennéd? Akár csak ideiglenesen? Ha igen, mit csinálnál, min változtatnál?
-Alsóba mennék vissza, és sokkal makacsabb lennék a szüleimmel szemben. Ugyanis ekkor volt az, hogy abbahagytam a sportom egy rossz edző miatt és hagytam magam rábeszélni arra, hogy hagyjak csak fel vele. Pár éve újrakezdtem, de nagyon bánt, hogy régen abbahagytam.. Sok barátot megismerhettem volna jóval hamarabb, valószínűleg versenyek (=lehetséges sikerélmények) is jobban jöttek volna és lehet még egészségesebb is lettem volna.
-Gimiben változtatnék magamon: jobban figyelnék a kiállásomra, egy-két embert messzire elkerülnék, és jobban keresném annak a lánynak a társaságát, aki mindig ott volt nekem. (egy nárcisztikus barátnő miatt ez sajnos nem mindig jött össze) Aktívabban részese lennék az osztály dolgainak és másik emberkékkel (akikkel gimi végére kovácsolódtunk össze) barátkoznék. Nem görcsölnék feleslegesen egy csomó dolgon, megpróbálnék oldottabb/ kevésbé komolyabb lenni. És jobban beosztanám az időmet, mert előrelátóbbnak kellett volna lennem. Például nem lett volna szabad beletörődnöm, hogy rossz volt a némettanárom, hanem keresni kellett volna egy magántanárt és letenni egy közepet belőle..
Ezeken változtatnék, mert utólag bántanak ezek a dolgok sajnos. Úgy érzem nem igazán tudok mit felmutatni :(
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!