Szerintetek gáz vagyok emiatt?
Sajnos nem olyan apa mellett nőttem fel aki bevont volt a műszaki dolgokba. Mindig elvolt egymaga, soha nem hívott magához pedig mindig lelkes és kíváncsi gyerek voltam. Így is nőttem fel, és sajnos felnőttként ez meg is mutatkozik. Nem vagyok az a tipikus ezermester férfi és emiatt néha kevesebbnek érzem magam, nagyon lehangoló. Amúgy itthon egyedül bármihez hozzányúlok, szétszerelek, összerakok, többnyire a netről szedem a segítséget ehhez, de amikor másokkal vagyok és erről beszélgetünk olyan kellemetlenül és hülyén érzem magam. Pld van egy autóm és szerintem egy csomó minden megtudnék rajta oldani, de a fentiek miatt nem merek hozzányúlni, inkább viszem a szervízbe ahol alaposan lehúznak.
Amíg albérletben laktam a fűtésszezon előtt elszállt a termosztát, felhívtam a főbérlőt aki azt mondta, nem is vagyok férfi, ha ezt nem tudom megoldani. :( Tényleg ennyire gáz vagyok? Olyan ciki.
ÖSzintén szólva nem értettem soha, miért kell valakit az apjának tanítani az ilyen dolgokra, ehhez nem kell egy apa.
Én nö létemre, és apa nélkül feönöve (mert meghalt kiskoromban) képes vagyok ilyeneket megcsinálni.
Egyszerüen megkeresem az interneten, a legtöbb ilyen kisebb szereléshez van video is, ahol meg lehet nézni, mit és hogy kell csinálni.
Nem gáz. Nem kell midnenkinek ezermesternek lennie.
Én pl be voltam vonva mindenféle szerelésbe, most is vannak a szüleimnél traktorok, teherautó miegymás, sok mindent megcsinálok a saját autómon is. De pl. a hideg ráz a villanyszereléstől, vagy a lakáson belüli munkáktól, úgy, hogy apám villanyszerelő. Ezzel szemben csomó olyat tudok, aki simán nekiugrik, kifest maga, csempézésről, laminált padló lerakásról már nem is beszélve. Ezektől meg én irtózom.
#9 hát igen, sajnos nem az a tipikus gyerek voltam, aki szabadidejében fúziós reaktort épített a garázsban. szükségem lett volna a támogatásra, iránymutatásra de apám erre alkalmatlan volt
egyébként elég jól feltalálom magam és nem vagyok elveszett, csak zavar, hogy bizonyos dolgokban esetlen és önbizalomhiányos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!