Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek gáz vagyok emiatt?

Szerintetek gáz vagyok emiatt?

Figyelt kérdés

Sajnos nem olyan apa mellett nőttem fel aki bevont volt a műszaki dolgokba. Mindig elvolt egymaga, soha nem hívott magához pedig mindig lelkes és kíváncsi gyerek voltam. Így is nőttem fel, és sajnos felnőttként ez meg is mutatkozik. Nem vagyok az a tipikus ezermester férfi és emiatt néha kevesebbnek érzem magam, nagyon lehangoló. Amúgy itthon egyedül bármihez hozzányúlok, szétszerelek, összerakok, többnyire a netről szedem a segítséget ehhez, de amikor másokkal vagyok és erről beszélgetünk olyan kellemetlenül és hülyén érzem magam. Pld van egy autóm és szerintem egy csomó minden megtudnék rajta oldani, de a fentiek miatt nem merek hozzányúlni, inkább viszem a szervízbe ahol alaposan lehúznak.

Amíg albérletben laktam a fűtésszezon előtt elszállt a termosztát, felhívtam a főbérlőt aki azt mondta, nem is vagyok férfi, ha ezt nem tudom megoldani. :( Tényleg ennyire gáz vagyok? Olyan ciki.

2020. okt. 31. 19:02
1 2
 1/16 anonim válasza:
76%
Mivel önállóan laksz, így férfi vagy. Nem úgy, mint én, aki 40 évesen is anyámékkal élek.
2020. okt. 31. 19:05
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

ÖSzintén szólva nem értettem soha, miért kell valakit az apjának tanítani az ilyen dolgokra, ehhez nem kell egy apa.

Én nö létemre, és apa nélkül feönöve (mert meghalt kiskoromban) képes vagyok ilyeneket megcsinálni.

Egyszerüen megkeresem az interneten, a legtöbb ilyen kisebb szereléshez van video is, ahol meg lehet nézni, mit és hogy kell csinálni.

2020. okt. 31. 19:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Nem kell midnenkinek ezermesternek lennie.

Én pl be voltam vonva mindenféle szerelésbe, most is vannak a szüleimnél traktorok, teherautó miegymás, sok mindent megcsinálok a saját autómon is. De pl. a hideg ráz a villanyszereléstől, vagy a lakáson belüli munkáktól, úgy, hogy apám villanyszerelő. Ezzel szemben csomó olyat tudok, aki simán nekiugrik, kifest maga, csempézésről, laminált padló lerakásról már nem is beszélve. Ezektől meg én irtózom.

2020. okt. 31. 19:06
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, és ettől még férfi vagy. Hisz nem volt apád aki megtanítson, nem tehetsz róla. Egyáltalán nem ciki. Én rám mondták már, h mivel nem szeretem a kétkezi munkát nem vagyok férfi. Én ezer oltást hozhatnék fel minden emberre ha megtudok egy kicsit az életéről, hogy ők miért lúzerek és miért gáz az életük. Ezért nem számít, mit mondanak, nincs jelentősége.
2020. okt. 31. 19:09
 5/16 A kérdező kommentje:
#2 igen, ott az internet, és ahogy írtam, rengeteget merítek onnan de nekem tényleges tapasztalásra lett volna szükségem, arra, amikor egy apa elmagyarázza a fiának a miérteket, hogy nem kell valamitől megijedni ami első látásra bonyolultnak tűnik. ez sajnos kompletten kimaradt
2020. okt. 31. 19:15
 6/16 anonim ***** válasza:
96%
Nem az. Azok a "gázok", akik annak tartanak.
2020. okt. 31. 19:22
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz! Én nő vagyok és egy gombot se tudok felvarrni, nem tudom mennyibe kerül egy kiló liszt és nincs gyerekem. Már nem abban a világban élünk, amikor ezek a dolgok határozzák meg a nőiességet/férfiasságot.
2020. okt. 31. 19:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. De ha így is érzed, az autót azert vidd szervizbe (Mondjuk ne a kerékcseréhez), és villanyt se kezdj el szerelni. Minden mást buheralhatsz.
2020. okt. 31. 19:52
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
igen mondjuk a nem kell megijedni első látásra bonyolult dolgoktól kicsit fontos, ha komoly nagykorú embernek akarsz kinézni... meg ez a "nem én tehetek róla, az apukám hibája minden" hozzáállás se valami felnőttes...
2020. okt. 31. 19:53
 10/16 A kérdező kommentje:

#9 hát igen, sajnos nem az a tipikus gyerek voltam, aki szabadidejében fúziós reaktort épített a garázsban. szükségem lett volna a támogatásra, iránymutatásra de apám erre alkalmatlan volt

egyébként elég jól feltalálom magam és nem vagyok elveszett, csak zavar, hogy bizonyos dolgokban esetlen és önbizalomhiányos vagyok.

2020. okt. 31. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!