Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A 18-20 év körüli és egyetemis...

A 18-20 év körüli és egyetemista lányok miért sokkal butábbak mint a tini 15-17 éves lányok?

Figyelt kérdés

Nos miért nem képesek már arra a tini szeretetre? Amikor még ők is bőven azok. Miért erőltetik magukra azt, hogy más legyen a humorérzékük ne menjenek olyan szivesen bele dolgokba, ne lehessen olyan jól elhuncutkodni velük mint régebben? És ha csak egy picit is változnak meg és tudatalatt is, a magyar lányok miért ilyen gyengék? Miért nem tudnak olyan mélyre ásni, hogy rá jöjjenek, hogy kór csak egy szám attól függetlenül, hogy valaki betölti pl a 18-at nem. lesz egy tapottal sem okosabb. És ha egy picit is akár tudatalatt is eröltettik magukat bármi változásra. Csak még gyerekesebbek, butábbak lesznek. És ezt később megfogják bánni. Pláne, hogy a gyerek korukat, fiatal korukat nem használják ki eléggé. Az ember csakis a saját tapasztalatai által tud fejlődni. És az nem kórhoz köthető. Van olyan 14-15 éves aki olyan családból való és több tapasztalata van, okosavb. Mint a mostani 20-on évesek. Az ember minél többet van pl közösségben, minél több sikere vagy kudarca van. Ezek alapján jön rá dolgokra. Nem a miatt a szám miatt!

Mondjuk nem is érdekel mert a tini csajok amúgy is szebbek. Mint ezek a viszonylag öregebbek, mivel a kór egyre jobban látszik rajtuk. De azoknak meg én nem kellek mindig csak ilyen gyenge, 18+os lányok próbálkoznak.

A másik meg az, hogy Audi S6 kocsim van. És erre leginkább ezek a nők buknak. Gondolom pénz reményében. A tinik ennyiből is jobbak, hogy talán nem ilyen felszinesek mert nincsen annyira szükségük a pénzre. Mégis mit akartok ti 18-23 éves fejjel. Ami már a netovábbja csak nem gyereket vagy férjet akarnak maguknak.

Vagy talán egyedül akarnak elköltözni? Akkor ne a pasikat huzzátok le szánalmas módon. Hanem menjetek el dolgozni, vagy kérjetek szüleitektől anyagi támogatást. Az Audi S6-mat 85%-ban saját pênzből vettem én is!

A házammra pedig fel vettem hitelt azt cs. El is tudom magam tartani, de ettől függetlenül ugyanolyan jól és jó kedvel képes vagyok teljesen ugyanazokra mint tiniként. Bár én magamat ismerve 16-17 évesen is eltudtam volna saját magam tartani! Ezek a lányok közben meg lehet erre sem lennének képesek.

2020. okt. 30. 17:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Én egyetértek veled kérdező, ugyanezeket gondolom, csak sosem tudtam így megfogalmazni. Nemrég hagytam el a 20. évemet, de még mindig sokkal vonzóbb VISELKEDÉSRE is egy 16 éves lány számomra, mint egy 20 éves fontoskodó, túlzottan komolyan vevős lány. De igazából ezek sem a legjobb kifejezések rájuk. Egyszerűen van egy olyan kisugárzása a fiatalabbaknak, amit nem lehet szavakba önteni.

3..2...1... nemsokára jönnek a pedofilt kiáltó kommentelők, akiknek fogalmuk sincs mit jelent ez a szó.

2020. nov. 15. 19:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem értem ezen mit kell problémázni. Akkor szedjétek fel a 16 éves lányokat, s cső, haladjunk.
2020. nov. 15. 19:40
 23/24 anonim válasza:
Ok csak ránk valamiért pont az a korosztály nem vevő pedig én még alig vagyok 21 éves..
2020. nov. 15. 20:43
 24/24 anonim ***** válasza:

Semmi baj, akinek huszonévesen a tinilányok tetszenek, az tényleg nem pedofil csak éretlen a saját korosztályához. Ez a fiúknál gyakori. Ezért kezdenek a lányok is sokszor pár évvel idősebbekkel.

Bár ha valakinek ilyen ciki az írásképe és ilyen a viselkedése amit itt négányan prezentálnak, az a "naiv, huncut" 16 éveseknek sem bejövős.

Továbbá az idősebb lányok is tudnak önfeledtek és szertelenek lenni csak nem veletek, hanem azzal aki megérdemli. :*

2020. nov. 15. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!