Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem bírom letenni az...

Ha nem bírom letenni az érettségit akkor az azt jelenti hogy hülye vagyok?

Figyelt kérdés
Nem bírom azt a sok mindent megtanulni ezert bukok. A matematika meg még annyira se megy, nekem kínai. Csodálkoztam is mindig ha valaki tudja. Mit tegyek ha még ez se megy?

2020. okt. 30. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%

''mindenhova kérik az érettségit már egy takarítónőnek is kell.''

Tessék? Ez nem igaz. Takarító vagyok,eddig sehol nem kérték ahol takarító munkára jelentkeztem.

Egy takarítónő

2020. okt. 30. 17:29
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Nekem meg anyukám takarító eddig 2 helyen dolgozott és mindkét helyen kérték.
2020. okt. 30. 17:31
 13/15 anonim ***** válasza:
46%
Alap dolog a mai világban!!
2020. okt. 30. 18:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kalauz lehetsz, ha legalább egy szakmát végig csinálsz. Az nem nagy kunszt. Ha matekhoz semmi eszed, probáld meg felmentetni belőle magad. Vasutnál legalább egy bármilyen szakmunkás bizi megléte a feltétel hogy kalauz légy, de majd ahhoz is le kell tenni egy 4 honapos jegyvizsgáloi vizsgát.

Volános jegyellenőrnek nem tudom mik a feltételei.

Bár vasutnál van többféle munkakör lehet van olyan, amihez 8 ált. Elég. Kérdezd meg.

2020. okt. 30. 18:42
 15/15 EVA800 ***** válasza:
Primitív vagy
2022. ápr. 16. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!