Lehetek e fiatalabb a tényleges életkoromnál? Papíron 22 vagyok, de én csak 18-nak érzem magam és még gyerek vagyok.
Figyelt kérdés
Nem akarok 22 lenni, nem vagyok kész még a felnött létre és nem is akarok ilyen öreg lenni.2020. okt. 29. 10:49
1/11 anonim válasza:
Meg par ev, es megfiatalodsz ujra.
2/11 anonim válasza:
Ilyen öreg... Öcsém, hogy neked mik a legnagyobb problémáid. Egyébként agyban kellene felnőni.
3/11 anonim válasza:
Én 35 évesen érzem magam kb. 18-nak, az jobb? :)
4/11 anonim válasza:
Sajnos, nem válogathatsz!
72 vagyok, néha mégis 12-nek érzem magam...
5/11 anonim válasza:
Már 18 évesen is felnőttnek számít egy ember hivatalosan. Kár olyasmin aggódni, ami már rég megtörtént.
6/11 anonim válasza:
Agyban igen. Egyébként nem lehetséges.
7/11 anonim válasza:
Papíron felnőttnek számítasz, ez nem kérdés. Hogy nem érzed felnőttnek magad 22 évesen, az egy nagyon gyakori dolog. Sokan mások is küzdenek ezzel. Az idő segít, ha külön költözöl a szüleidtől, az is.
8/11 anonim válasza:
4 - es meg hol a demencia, amikor leszel 5 is ;)
Ne haragudj, nemtudtam nem erre gondolni :D
9/11 anonim válasza:
Abban az életkorban kell jól érezned magadat, amiben éppen most vagy. Persze néha elábrándozhat az ember, hogy milyen lenne fiatalabbnak lenni, de nem szabad betegesen vágyódni utána.
10/11 anonim válasza:
Kösz, jólesett! (Nem kívánom vissza, sosem voltam gonosz.)
A 12 év akkor mérvadó, amikor az unokáimmal együtt önfeledten nevetünk vagy játszunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!