Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális ha 22 évesen úgy...

Normális ha 22 évesen úgy érzem, hogy nem akarok családot, gyereket, de még egy párkapcsolatot sem?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt párkapcsolatom sem, de nem is vágyom rá. Szerintem csak egy teher lenne. Kiráz a hideg ha ilyenekre gondolok.

Még gyereknek érzem magam az ilyesmikhez

2020. okt. 28. 09:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
24 éves vagyok, 8 barátnőm volt, mondhatjuk félig meddig komoly kapcsolatoknak. Egyáltalán nem vágyom több ehhez hasonló kapcsolatra. Legbelül már nem is keresem annyira mindt ez előtt. Nem kell búslakodnod mert még sosem volt párkapcsolatod. Kevesebb tapasztalattal vagy jelen pillanatnyilag gazdagabb, de nem jelenti azt, hogy le lennél maradva azoktól akiknek már most család és gyerekek vannak, ez ugyan is nem verseny amit minnél hamarabb kell megülni.
2020. okt. 28. 10:03
 12/20 anonim ***** válasza:
9. Nem kell megérteni, csak el kell fogadni, hogy más ember máshogy gonsolkozik és mástól érzi jól magát, egyik se rosszabb a másiknál. És az előttem szóló jól mondja, nem verseny. Ha nem akarsz az is normális ha akar valaki az is.
2020. okt. 28. 10:13
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen fiatalon minek kéne gyerek? Majd meglátod még de semmi sem kötelező.
2020. okt. 28. 10:47
 14/20 A kérdező kommentje:

De nem csak gyerek, párkapcsolat sem.

Még szűz vagyok, nem is csókolóztam

2020. okt. 28. 10:54
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Próbáld ki a szexet. Hátha bejön.
2020. okt. 28. 10:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14. Figyi ha neked így jó akkor semmi gond. Egyáltalán nem kellene ezért senkinek megvetnie, ne érezd rosszul magad emiatt. Majd ha vágysz rá hogy legyen valakid akkor más lesz, és keresel valakit. De addig ha így vagy boldog akkor így. Az a lényeg hogy azt csináld ami boldoggá tesz. Ne azt amit mások vagy amit "elvárnak" tőled. Ne izgulj nem te vagy a világon egyedül aki így gondolkozik.
2020. okt. 28. 12:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Én mindigis akartam legalább 2 gyereket, de kezdek afelé tartani, hogy ebbe a világba nem érdemes...
2020. okt. 31. 02:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Amúgy tökre megértelek, úgy elvan baszva az egész világ, ha tehetném visszacsinálnám 2000es évek elejére ott még minden jobb volt. Most meg mindenhol begyöpösödött zombik. Rabszolga világ ez egy hétköznapi ember számára. Nem kíván az ember már semmit, nincs értelmes életcélja csak létezik és várja a történéseket. Amúgyis nehezebb már normális párt találni, aki nem egy tinderkur.va vagy ilyesmi. A nők nagyrésze meg az esztétikát tesz előre... Tisztelet a kivételnek (mert azok is vannak de arányosan elég kevés).
2020. okt. 31. 02:58
 19/20 anonim ***** válasza:
Azért a világ nem olyan rossz. Régen a háborúba szültek 10 gyereket mégis megvoltak...
2020. okt. 31. 09:24
 20/20 A kérdező kommentje:

De most úgyis túlnépesedés van.. Ha most születne gyerek, az minden bizonnyal éhezni fogna élete nagyrészében

Olyan nyomor lesz itt, rosszabb mint most Afrikában

2020. okt. 31. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!