Tényleg kell minden embernek célja legyen az életébe?F23
Figyelt kérdés
Nekem konkrétan sose voltak álmaim se most sem pedig kisgyerekként és valahogy nem is körvonalazódik bennem a dolog.Egyszerűen csak úgy vagyok és telnek a napjaim azt ennyi.2020. okt. 26. 18:14
1/12 anonim válasza:
Nem akarsz egy jó kocsit, egy fullos csajt (vagy pasit), nem akarsz világot látni, egy jót zabálni, vag ybármit? Akkor hogy élsz? Mindegy, mit rak anyád eléd, megennéd a fűrészport is? (Ja és senki nem fogja helyetted élvezni az életet, ugye tudod?)
3/12 anonim válasza:
Ha így is boldog vagy, akkor nem. Nem kötelező dolog, de sokak számára a célok és a hozzájuk vezető út tölti meg tartalommal az életüket. Ha neked tökéletesen jó így, hogy csak elvagy és nem vágysz semmire, akkor szíved joga, élj ahogy jónak érzed.
4/12 anonim válasza:
Nem kell lennie célodnak. De akinek van célja, és nem tudja elképzelni anélkül az életét, valamint azt se tudja felfogni, hogy másoknak nem feltétlenül ugyanolyanok a szükségletei és gondolkodásmódja, mint neki, az úgyis megpróbál majd meggyőzni róla, hogy kötelező lennie célodnak.
5/12 A kérdező kommentje:
Nem kell se kocsi se barátnő (nem vagyok meleg ezt most mondom)
2020. okt. 26. 18:38
6/12 anonim válasza:
Munkás is kell a világon aki ellát.
7/12 anonim válasza:
Ha egészséges az elméd a cél jön magától.
Ha nincs célod az jel ,hogy gond van az életedben.
Ha magadra eröltetsz egy célt az csak a probléma palástolása!
8/12 anonim válasza:
Klasszikus idézet szabad stílusban: élet értelme maga a küzdelem a cél a halál!
9/12 anonim válasza:
Természetesen semminek sem kell lennie, hiszen ez a te életed, úgy éld, ahogy te szeretnéd. Senki sem tudja annyira jól, hogy mit élvezel, mint amennyire te.
Viszont én annak a híve vagyok, hogy csak egy életünk van, azt pedig ki kell használni, a lehető legtöbbet kihozni belőle.
22L
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, de most nekem az a legfőbb célom, hogy túléljem a masnaposságot, mert megint sokat ittam. Féltucatszor okádtam is ma kb. Holnap csak fekszem egész nap és próbálok nem hányni + frontin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!