Mennyire számít a nőknél a férfiak magassága?
Figyelt kérdés
178-180 cm vagyok(Azért nehéz eldönteni, mert mind a kettőnek mértek már).Viszont az is frusztrál, hogy a tesóm, aki majdnem 5 évvel idősebb, 187 cm, és ő az én koromban már stabilan 180 felett volt. Apukám kb ugyanolyan magas, mint én. Félek, hogy a csajoknál nem leszek sikeres így.2020. okt. 23. 18:19
11/12 anonim válasza:
Teljesen oké a magasságod, bármennyi is az, ha megtalálod a lányt, aki szeret...
Csak a saját példámat tudom írni: a férjem 158 cm, 5 cm-rel kisebb, mint én. Valahogy ez mégsem volt soha komoly téma az eddig közösen eltöltött 28 évben.... :)
Valahogy mindig mással voltunk elfoglalva :D
12/12 anonim válasza:
10 menj a...
Ha nem vagy milliomos,kigyúrva mint atom,betegesen kigyurva,nincs egy olyan autód,ami piszok jó,hát illetve a piszok jó ott kezdődik,hogy szép és megy,és minél több jót el tudj róla mondani,semmi más műszaki tényező nem számít. Akkor esélyed sincs egy magas pali ellen,ő már 100x többet ér a nők szemében MER ÚÚÚ DE CUKI DE ARANYOS OLYAN JÓ PASI ÚRISTEN, közbe semmivel nem tesz többet az életben,mint te,azon kívül,hogy vagy 1 hobbija max...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!