Szoktátok úgy érezni, hogy van egy szofisztikált és egy közönséges oldalatok is, és változó, hogy informális közegben éppen melyik jön elő?
Egyszer találtam erre egy jó mondást: "Ne téveszd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok, a viselkedésem attól függ, hogy te ki vagy."
Kb. ez igaz is rám.
Képzeld el, hogy minden ember egy halmaz, amiben színes pontok vannak. Megszámlálhatatlanul sok pont van minden emberben. Amikor a környezetedben járkálsz, találkozol emberekkel, azokat a színes pontokat fogod előhozni magadban, amelyek a másikban is megvannak, hogy azonosulni és kommunikálni tudjatok egymással. Ezt lehetne hívni rezonanciának is.
Minél több embert ismersz meg, annál több oldalból ismerheted meg magad, hisz mindig mást hoznak ki belőled. Kivéve, ha egyszerű és kicsi személyiséged van. Akkor hiába találkozol izgalmas, különleges emberekkel, nem fogod őket felismerni, mert te magad sem vagy olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!