Miről lehet megállapítani hogy valaki cigány valamint a cigányság melyik főrasszba tartozik?
Cicas szem
Redo a szem alatt. Bemelyedes. Barnas elszinezodes a szem korul.
Vastagszalu haj. Altalaban sotet,de vannak szokek is.
Vastag husos nagy fulek.
Nagy kampos orr. Vagy vastag orr. Olyan kerekded.
Kerek fej.
1es! Én sem vagyok cigány, de nekem is
"Redős a szemem alatt
Bemelyedes. Barnas elszíneződés a szem korul.
Vastagszalu haj. Altalaban sotet.
Kerek fej."
Van. Szóval azért nem kéne így leírni, így kijelenteni.
A menésük viszont tipikus.
5-ős a világosabbakban nincs magyar vér... az igazi cigányság sosem volt fekete/sötét barna általában karamel kreol és mikor be értek európába jó pár száz évvel ezelőtt akkor a bőrük világosabb lett mivel a közel keleten melegebb időjárás van és erősebben is süt a nap
semmit sem tudsz a cigányságról meg akikről beszélsz azok beások nekik van "kampos orr" ők a full barnák de ők nem cigányok...!
6-os nem indiából hanem india közeli területen hozzáteszem nézd meg india etnikai népességét nem 1 nem is 2 hanem rengeteg
maga a cigányság az indo-iráni rasszba tartozott anno de mivel vándorlásnak indult ezért már az indo-europia rasszba tartozik
de ha fő rasszt kell nézni akkor egyértelműen europid mivel semmiféleképp sem negroid ausztráloid és vagy mongolid!
de egyébként a cigányság meg ahogy az összes rassz keverve van egymással a cigányok főleg perzsa görög spanyol arab és germán népekkel keveredtek! ezért van szőke és vörös hajú de hozzáteszem a magyaroknál sem lehetne szőke és vörös hacsak nem keveredtek a germánokkal ami történelmi tény...
átlagosan egy rasszban van 5-8 másik gén állomány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!