Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miről lehet megállapítani...

Miről lehet megállapítani hogy valaki cigány valamint a cigányság melyik főrasszba tartozik?

Figyelt kérdés
Még véletlenül sem akarok senkit sem megsérteni ezzel a kérdéssel csak érdekel. Álltalába én látom valakin ha cigány de nem tudom miből. Érdekelne hogy mik a tipikus cigány vonások. Pl. szem, orr, száj alakja arcforma anatómia stb

2020. okt. 21. 21:29
 1/8 anonim ***** válasza:
68%

Cicas szem

Redo a szem alatt. Bemelyedes. Barnas elszinezodes a szem korul.

Vastagszalu haj. Altalaban sotet,de vannak szokek is.

Vastag husos nagy fulek.

Nagy kampos orr. Vagy vastag orr. Olyan kerekded.

Kerek fej.

2020. okt. 21. 21:48
 2/8 anonim ***** válasza:
36%

1es! Én sem vagyok cigány, de nekem is

"Redős a szemem alatt

Bemelyedes. Barnas elszíneződés a szem korul.

Vastagszalu haj. Altalaban sotet.

Kerek fej."

Van. Szóval azért nem kéne így leírni, így kijelenteni.

A menésük viszont tipikus.

2020. okt. 21. 23:40
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
#1 #2 A nézése meg a járása? 🤭😄
2020. okt. 22. 00:15
 4/8 anonim ***** válasza:
38%
Viselkedésről.
2020. okt. 24. 11:39
 5/8 anonim ***** válasza:
80%
Általában sötétebbek,a világosabbakba van magyar keveredés. Vannak kerek fejűek kövér alkatúak,de vannak hosszabb fejű vékonyabb alkatúak is. Az orruk általában nagy,nagyrészt ívelt(kampós),de lehet egyenes is és a vég leginkább széles szétterülő(nyomott,mint a négereknek). Az öltözködésükről,stílusukról már elég hamar felismerni,giccses,színes,tele ékszerrel(arany) és aki megteheti márkás ruhákkal. A szájuk is vastagabb általába, és a szemük is sok esetben nagyobb. Nagy hangúak,gyorsan beszélnek,hirtelen stílusúak.
2020. okt. 26. 08:45
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy Indiából származnak,kelet-mediterrán rassz egyik része.
2020. okt. 26. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
39%

5-ős a világosabbakban nincs magyar vér... az igazi cigányság sosem volt fekete/sötét barna általában karamel kreol és mikor be értek európába jó pár száz évvel ezelőtt akkor a bőrük világosabb lett mivel a közel keleten melegebb időjárás van és erősebben is süt a nap

semmit sem tudsz a cigányságról meg akikről beszélsz azok beások nekik van "kampos orr" ők a full barnák de ők nem cigányok...!

6-os nem indiából hanem india közeli területen hozzáteszem nézd meg india etnikai népességét nem 1 nem is 2 hanem rengeteg

maga a cigányság az indo-iráni rasszba tartozott anno de mivel vándorlásnak indult ezért már az indo-europia rasszba tartozik

de ha fő rasszt kell nézni akkor egyértelműen europid mivel semmiféleképp sem negroid ausztráloid és vagy mongolid!

de egyébként a cigányság meg ahogy az összes rassz keverve van egymással a cigányok főleg perzsa görög spanyol arab és germán népekkel keveredtek! ezért van szőke és vörös hajú de hozzáteszem a magyaroknál sem lehetne szőke és vörös hacsak nem keveredtek a germánokkal ami történelmi tény...

átlagosan egy rasszban van 5-8 másik gén állomány

2020. nov. 5. 22:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy rassz! Az fajtát jelent. Vagy esetleg a cigány kopoltyúval lélegzik, a kinainak még csöre van? Csak kulturában külömbözünk! Darwin ismerös itt valakinek?
2020. nov. 23. 03:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!