A magyar cigányok tényleg ennyire rosszcsontok?
Énis roma vagyok,de én nem huzzok le senkit,nem lopók,tisztességesen keresem a kenyérre valót,És boldog vagyok a családommal,A magyarok is nagyon szeretnek.már nem is vesznek ugy mindt egy cigányt,Mert ugy viselkedem ahogyan ők.
A legtöbb cigánnyal az a baj,hogy ők nem akarnak beilleszkedni a társadalomba,Lopnak,csalnak,hazudnak,-
Verekednek,És minden féle rossz dológban ők a fő"kolómposok.
Erdélyben vannak fehér cigányok,és nem lehet észre venni hogy ("cigány),de nem is erről van a szó,csak azért mondóm el neked hogy tisztában legyél,Ha viselkednének a cigányok akkor mindenki egyforma lenne,nem lenne sok ember rasszista,De soha nem lessz jó viszóny a kettő nép között.)
Ők akkor sem magyar cigányok",az anyanyelvűk cigány tehát...csak magyarórszágon élő) magyar állampolgárok.
Pl:én magyar cigány vagyok,Mert az anyanyelvem magyar,tehát abszólut nem tudok cigányul,A másik fele pedig az oláh cigány azok sokkal rosszabbak mindt a magyar cigány,a kifejezéséről is észre lehet venni,"magyar cigány. Ja és a román cigány is sokkal rendesebb mindt az oláh".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!