Mit tegyek ha luxus életett akarok de tudom hogy soha életemben nem lesz ?
Figyelt kérdés
Tehát imádom a szép ruhákat legyen szó elegánsról vagy sportosabb viseletről ,imádom az órákat a szép sportkocsikat a szép házakat a szép nőket az egzotikus utazásokat ,de látom hogy ez nekem sajnos nem fog sikerülni bár még csak 22 vagyok , pedig nekem ez az álmom hogy ilyen életet éljek és boldog legyek , de ehhez nagyon sok pénz kell azt pedig manapság magyarországon legálisan lehetetlen összehozni. Hogyan változtasam meg a gondolkodás módom ?2020. okt. 21. 15:43
11/26 anonim válasza:
Jó, de mindezért mit teszel azon kívül,hogy kiírtad ezt a kérdést?
12/26 A kérdező kommentje:
11 tanulok meg dolgozom de hát így nehéz
2020. okt. 21. 16:28
13/26 anonim válasza:
22 évesen igazán felnőhetnél,már nem is azért!
Miért kell gazdagnak lenned és luxus életet éllned?
Miért ez a célod?
Miért annyira szar átlagos életet éllni?
Huszonkét éves vagy cseszd meg!
14/26 A kérdező kommentje:
13 nem szar átlagos életett élni csak ha az ember átlagos életet él akkor vannak problémai én meg azokat nem bírom kezelni ,mint ahogy most sem
2020. okt. 21. 16:37
15/26 anonim válasza:
Mindezeket az álmokat úgy érheted el, hogy lesz rá pénzed. Pénzed meg akkor lesz, ha dolgozol olyan helyen, ahol sok lesz a fizetésed. Ismerek olyan személyt, akinek 3 diplomája van, külföldi cég itteni üzemének a vezetője, a fizetése több, jóval több, mint 1 millió Ft havonta. Irigyled neki? Tégy érte, hogy góré légy!
16/26 anonim válasza:
Akkor meg kell tanulnod kezelni azokat a problémákat:wow
Egyébként azt hiszed,hogy gazdag emberként nem lesznek problémáid? Akkor te rohadtul el vagy tévedve!
17/26 anonim válasza:
1) Lottózz!
2) Menj el selyemfiúnak, vagy nősülj jól!
3) Érd be azzal, amit önerődből meg tudsz teremteni! Tudod: Igényeket a lehetőségekhez!
18/26 A kérdező kommentje:
Mondtam is anyámnak hogy f*szért szült meg , jól kicseszett velem én kicsi voltam amikor elváltak és apám is nem segít nekem pedig sajna van egy krónikus betegségem is , az a szerencse hogy legalább a külsőmön ez nem látszik ,
2020. okt. 21. 16:53
19/26 anonim válasza:
Miért mondasz ilyent anyádnak ? Ha meg jól nézel ki akkor azzal is kereshetsz jó pénzeket nézd meg van egy csomó fiatal jóképű srác akik életükben egy percet sem dolgoztak és jól állnak anyagilag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!